≫ 

Obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih: Odaberite poklon u skladu sa horoskopskim znakom

Ovnovi i Vodolije vole vredne poklone, dok je Vagama najbitnije da dar ima posebnu simboliku

  • 1
Dan zaljubljenih Foto: Freepik.com

Dan zaljubljenih se bliži, a parovi uzbuđeno razmišljaju šta jedno drugom da poklone za ovaj poseban dan. Odluku možete da donesete i u skladu sa horoskopskim znakom u kom je vaša voljena osoba rođena.

Ovan

Osoba rođena u ovom vatrenom znaku voli vredne poklone. Ali, u slučaju Ovna vredno ne mora u isto vreme da znači i skupo - trebalo bi da bude samo dostojno broja 1 u Zodijaku.

Ovan je vešt u tome da dešifruje značenje poklona i koliko ste truda i mašte uložili u značaj i simboliku.

Bik

Bikovi bi uvek više voleli da ono što dobiju ne bude skupo. Oni preferiraju praktične i pristupačne stvari. Prisetite se o čemu je vaša voljena osoba rođena u ovom zemljanom znaku nedavno pričala i otkrila da joj nedostaje.

Kupite ono što je Biku ovom trenutku najpotrebnije i ceniće vaš trud.

Ljubav Foto: Freepik

Blizanci

Pripadnici ovog vazdušnog znaka više obraćaju pažnju na kvantitet, a ne na kvalitet. Ne kupujte im ništa skupo, jer će vas njihova reakcija kada otvore poklon verovatno razočarati.

Blizanci vole uzbuđenja i iznenađenja - kupite više poklona manje vrednosti, lepo ih upakujte i budite teatralni dok ih budete uručivali.

Rak

Rakovi vole kada njihov partner uloži trud u dekoraciju poklona. Može se reći da sa partnerom igraju igre kako bi ih testirali. Morate biti oprezni kada planirate iznenađenje ili kupujete poklon svom Raku, jer će vam se sigurno suditi na osnovu izabranog poklona.

Nećete pogrešiti ako odaberete nešto što ima veze sa njihovim hobijem.

Lav

Kada uzimate nešto za svog Lava, morate da uložite mnogo truda.

Iako se čini da Lav ne obraća pažnju na vrednost poklona, ona mu je jednako bitna kao i lepo pakovanje. Ali, iznad svega, Lavovi cene pažnju kojom ćete ih obasipati.

Devica

Osobe rođene u ovom znaku imaju "futurističko oko". Vrednost izračunavaju na osnovu toga koliko će nešto biti korisno u budućnosti. Ne žele ništa što bi posle nekoliko dana postalo bespotrebno i suvišno.

Poklonite Devici buket cveća ili bocu pića.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA