Mesec romantike: Bikove i Device srodna duša čeka u poslovnom okruženju, a Škorpije u komšiluku

Astrolog otkriva kojim znacima Zodijaka februar donosi lepe ljubavne trenutke i gde bi mogli da upoznaju osobu u koju će se zaljubiti

  • 3
foto Pixabay foto Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf otkriva gde svaki znak Zodijaka tokom meseca ljubavi čeka osoba zbog koje će im „zaigrati srce“.

OVAN

Vama će ovaj mesec biti obojen druženjem, a svedoci smo da se iz prijateljstava upravo i rađaju lepe ljubavne priče. Možete očekivati da se neka prijateljstva podignu na viši nivo ili da preko istih i upoznate vama srodnu dušu.

BIK

Vama se ljubavna priča može desiti na radnom mestu. Obratite pažnju na kolege, nadređene osobe i sve one sa kojima ste poslovno povezani. U poslovnom okruženju smeši vam se ljubav.

BLIZANCI

Vaša ljubavna čarolija stiže preko putovanja, kao i kroz razne obrazovne, edukativne, verske i kulturne centre.

RAK

Kažu da sjaj najveći efekat ima u mraku, u tajnosti, pa iskoristite ovu energiju jer će vam probuditi strast prema partneru. Takođe, moguće je da će u vaš život ući zauzete osobe čiji će vam emotivni status u početku biti nepoznat. Ali, strast i elektricitet će se osećati u vazduhu.

LAV

Vreme je da zablistate u javnosti! Iskoristite ovu magiju zvezda, jer vas čekaju lepi trenuci svuda gde ima mnogo ljudi. Ukoliko imate partnera, izađite sa njim, nemojte sve vreme provoditi „u četiri zida“.

DEVICA

Predstoji vam period kada se iza svakog ćoška može pojaviti neka osoba koja će vam okupirati pažnju. Vrlo je verovatno da ćete kroz kolektiv i ljude sa kojima sarađujete upoznati nekog ko će vam se dopasti.

VAGA

Pokrenite se i izađite u društvo. Čekaju vas divni momenti sa voljenom osobom, a svim Vagama koje su usamljene skoro pa sigurno se pojavljuje osoba kojoj neće lako odoleti.

ŠKORPIJA

Neka vaša pažnja bude okrenuta ljudima koje svakodnevno susrećete u komšiluku ili kraju u kom živite. Magija vas čeka upravo tu! Možete sresti osobu sa kojom ćete lako ostvariti emotivni odnos, bilo da je to komšija, majstor ili neko koga povremeno susrećete.

STRELAC

Ples Venere nagoveštava da ćete sasvim iznenada, možda baš na ulici sresti osobu sa kojom možete da ostvarite lepu ljubavnu priču. Takođe, nisu isključene ni društvene mreže kao kanal preko kog ćete upoznati nekoga ko će vam okupirati pažnju.

JARAC

Vama čarobna igra Venere može doneti da potpuno neočekivano na mestima poput prodavnica, marketa, butika, pa i banaka, upoznate nekoga sa kim ćete brzo „kliknuti“. Obratite pažnju, pred vama je jako zanimljiv period.

VODOLIJA

Svuda oko vas će biti prisutna ljubav. Imaćete utisak da će vam osobe koje su vredne vaše pažnje same dolaziti. Uživajte, ovo je vaš mesec, vreme kada su sva čuda u vašem životu moguća.

RIBE

Vama će Venera doneti emocije na zatvorenim, romantičnim i tajnim mestima. Upravo tu se i dešavaju najlepše ljubavne priče kakve volite, zar ne? Sve što je tajno je nekako i zanimljivije, a i slađe... Uživajte!

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA