NEDELJNI HOROSKOP: Vage očekuje novčana nagrada na poslu, Ribama je potreban odmor

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
devojka, žena, terasa, kafa, uživanje, odmor, odmaranje Foto: Freepik/Lookstudio

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskopski znak ovan Foto: Shutterstock

Imaćete puno poslovnih izazova  što će samo ojačati vaše samopouzdanje. Nadredjeni će primetiti vaš trud i bićete nagradjeni. Rešili ste da posvetite više pažnje partneru jer vam je potreban odmor od čestih avantura. Vreme je da počnete sa fizičkom aktivnošću o kojoj razmišljate već neko vreme.

BIK

Horoskop, bik, taurus Foto: Shutterstock

Na poslu osećate kao da niko ne ceni vaš trud, prestanite da pomažete kolegama i okrenite se sebi. Moguća je preterana sumnja i nepoverenje između vas i partnera, zato porazgovarajte na vreme. Podložni ste stresu u ovom periodu što može uticati na hipertenziju i štitnu žlezdu.

BLIZANCI

Blizanci, horoskop Foto: Pixabay.com

Uz pomoć poslovnih saradnika postižete poslovni uspeh, nemojte odbijati pomoć jer će vam biti potrebna. Nezadovoljni ste u ljubavnom odnosu sa stalnim partnerom pa se možete upustiti u neku prolaznu avanturu. Zdravlje vam je odlično, ali su moguće glavobolje zbog promene vremena.

RAK

Horoskop, rak Foto: Shutterstock

Intuicija vas ne vara kada je posao u pitanju stoga je sledite jer vam to donosi značajan uspeh na poslovnom planu. Idealizujete partnera pa se često razočaravate, morate prihvatiti i mane, a ne samo vrline. Povedite računa o ishrani i iskoristite slobodno vreme za šetnju.

LAV

Horoskop, Lav Foto: Shutterstock

Na poslu konačno osećate da se sav vaš trud isplatio. Nalazite se tačno tamo gde želite da budete. Osoba koju ste nedavno upoznali je neko sa kim možete ući u strastvenu vezu. Mogući su bolovi u predelu kolena i ramena.

DEVICA

Horoskop, Devica Foto: Shutterstock

Vreme je da malo usporite na poslovnom planu, radite više nego što bi trebalo, nemojte ispravljati tudje greške. Osoba iz prošlosti se vraća u vaš zivot, vrlo je moguće da ćete se zaljubiti. Smanjite kafu i cigarete jer su mogući problemi sa digestivnim traktom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA