≫ 

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. FEBRUAR: Vagama se ostvaruju očekivanja, Jarčevima jedan poziv menja sve

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Jarac

Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

POSAO: Finansijska situacija nije sjajna već neko vreme i samo gvozdena disciplina može stati tome na kraj. Nemilosrdno ćete smanjivati troškove, a usput i svoje sitne užitke.

LJUBAV: Emotivna situacija je nesigurna i bez jasnih rešenja. Jedino u šta ste zaista sigurni je da ništa ne traje zauvek.

ZDRAVLJE: Izbegavajte naprezanje.

BIK

POSAO: Vaš ego će se kupati u potvrdi snage i kreativnosti, ali pravo zadovoljstvo osetićete kada svoje moći iskoristite za opšte dobro.

LJUBAV: Bićete posvećeni partneru. Napokon ćete shvatiti koiko vam je stalo do veze i kako da tu vezu produbite u smislu poverenja i tolerancije.

ZDRAVLJE: Naglašena je nesanica.

BLIZANCI

POSAO: Bićete fantastičan i velikodušan saradnik. Izvlačićete najbolje iz ljudi, pokrenućete efikasan timski rad nakon koga će vašim poslovnim mogućnostima samo nebo biti granica.

LJUBAV: Ponovo ćete otkriti plamen ljubavi koji vas je pre nekog vremena i spojio.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića.

Blizanci, horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

POSAO: Dan ćete provesti u planiranju i određivanju ciljeva. Ne želite polovična rešenja ni odgađanja do nekih srećnijih dana.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, tražićete ljubav, ali samo nekoga ko će vam istom merom uzvratiti. Možete očekivati da će vam emocije biti uzvraćene.

ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

POSAO: Nećete se pomaći sa mrtve tačke dok ne potrazite sebi slične ili naprotiv, sasvim različite saradnike, sa kojima možete ostvariti željeni projekat.

LJUBAV: Nemojte da vas partner zavara telesnom strašću i da zanemarite najbitnije osobine koje partner treba da poseduje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o apetitu.

DEVICA

POSAO: Ono što sad odlučite da postignete zaista će se i dogoditi, uz divovski trud i zalaganje. Razumevanje i toplina koju vam pružaju najbliži biće vaša snaga u predstojećim izazovima.

LJUBAV: U ljubavi je potraga izazovnija i traži od vas suptilnost i intuiciju. Odbacite depresivne misli, vaš šarm će isplivati na površinu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa glavom i očima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA