Idealan partner prema Zodijaku: Lavice vole harizmatične, Ribe nežne, a Škorpije strastvene muškarce

Kakvom muškarcu ćete pokloniti srce?

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Mnoge žene sanjaju o srodnoj duši, o partneru koji će ispuniti njihove najskrivenije želje i znati da ih voli na način koji njima prija. Astrolozi kažu da svaki znak Zodijaka obraća pažnju na određene osobine koje su presudne u zaljubljivanju.

Ovan

Potreban vam je muškarac koji može da se nosi sa snažnom i strastvenom ženom, onaj koji je opsednut vama i koji će vam život učiniti uzbudljivijim.

Privlače vas avanturisti koji neće „gušiti“ vašu potrebu za slobodom.

Bik

Tražite muškarca koji će vam pružiti sigurnost i toplinu. Bilo bi idealno da je spontan i romantičan, vredan i materijalno situiran – takvog nećete propustiti.

Blizanci

Vaš nemiran duh traži muškarca koji će vas non-stop zabavljati i koji će imati dovoljno energije da vas prati. Idealna „druga polovina“ takođe mora dobro da vas razume i da ne sputava vašu želju za stalnim promenama.

Sve možete da prihvatite, ali monotoniju – ne!

Rak

Potreban vam je partner koji razume sve promene vašeg raspoloženja. Mora da razume vašu osećajnost i da se potrudi da vam sitnicama ulepša dane.

Takođe, mora da voli i vaše hirove i minus faze, jer su i one deo vaše ličnosti.

Lav

Vi ste toliko jaki i samosvesni da ne možete biti srećni pored muškarca koji vam nije egal. Vaša idealna „druga polovina“ je harizmatičan, uspešan i stamen muškarac koji je svestan svojih kvaliteta, baš kao i vi.

Devica

Vi se ne predajete kada je teško, a vaš idealan partner će stajati rame uz rame sa vama i u najtežim trenucima. U suprotnom, lako ćete ga ostaviti i poći u potragu za drugim.

Muškarac u kojeg ćete se zaljubiti mora da se potrudi da umiri vaše nemire, ali i da se skloni kad vam je ceo svet kriv.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA