NEDELJNI HOROSKOP: Devicu i Škorpiju čekaju posebne ljubavne prilike, Ribe će biti uspešne na poslu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
momak devojka sreća veseli ljubavni sastanak Foto: Freepik/ Halayalex

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Pred vama je kulminacija kada je posao u pitanju, sa svih strana stižu pozivi i želećete svima posvetiti dovoljno pažnje. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se popravlja. Umorili ste se od prepirki i prija vam pažnja voljene osobe. Na polju zdravlja, prisutna je neispavanost, tu je i umor i pad koncentracije. Čuvajte se povreda.

BIK

Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj. Manjak interesa za ljubav rezultat je vaše sumnjičavosti. Sami ćete sebi stavljati prepreke za ljubav premda su objektivne okolnosti dobre. Ne pijte hladne napitke.

BLIZANCI

Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Neki će zato radije živeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze. Usklađujete se sa sobom i sve vam bolje ide – pratite svoju intuiciju, osluškujte svoje telo, posmatrajte svoj um.

Prijatelji Foto: Pixabay.com

RAK

Oni koji rade gledaće što pre zbrisati s posla. Nadređeni i njihova kontrola padaće im teško, ali izdržaće uz svoj neobični smisao za humor. Oni koji su možda još sami imaće mnogo udvarača. Moći će birati. Neka ne spuštaju kriterijume. Osećate se energično i živahno i spremni ste za svaku vrstu akcije.

LAV

Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, no vi ste potpuno predani i spremni ići u to. Svaki trenutak osećaćete svoju snagu bilo da se suočavate s lepotom, izazovom zavođenja ili pak, s problemom. U ovom periodu vas ništa neće mrzeti i bićete voljni da vredno radite na obezbeđivanju udobnosti i opuštanja.

DEVICA

Pred vama su mnogobrojne ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na putovanju. Biće vam lepo. Radna atmosfera na poslu zahuktat će se, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete ih pod hitno morati probuditi. Obratite pažnju na lekove. Ne koristite ih na svoju ruku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA