Najgore osobine svih horoskopskih znakova: Da li ste tračara, lenjivac, egocentrik ili tiranin?

Svaki znak ima neku manu

  • 4
Zena, djavo, andjeo Foto: Shutterstock

Niko nije savršen i to je nepobitna činjenica, svako od nas ima i vrline i mane. Otuda naša različitost, ali i sve ono što nas čini prihvatljivima ili neprihvatljivima za pojednice ili grupu.

Astrologija pravi klasifikaciju na 12 tipova ličnosti, ali i podelu znakova prema njihovim dobrim i lošim osobinama. Tako su Ovnovi energični, Bikovi i Strelčevi društveni, Blizanci sjajni zabavljači, Rakovi naklonjeni porodici, Lavovi i Jarčevi uporni, Device praktične, Vage nežne, Škorpije odane, Vodolije lucidne, a Ribe romantične i saosećajne. Astrolozi izdvajaju i one manje laskave osobine svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovnovi ne vole autoritet, pa se neretko suprostavljaju nadređenima i onima koji su po hijerarhiji iznad njih. Ne podnose kritike i sve shvataju suviše lično, a "isterivanje pravde" ponekad ispoljavaju i na agresivan način.

Oni jednostavno ne prihvataju da nisu uvek u pravu.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku su tvrdoglave, slično kao i Ovnovni i Jarčevi. Međutim, ako Ovan i popusti (jer nema vremena), Bik će strpljivo tereti po svome do tačke izluđivanja "protivnika".

Još jedna, ne tako sjajna osobina, ističe se kod ovog upornog znaka - umeju da budu lenji. Njihov poriv ka hedonizmu često nema granice, a ponekad postaju i žrtve poroka.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku poznate su kao najveće tračare u Zodijaku, i to ne zato što vole da ogovaraju, već zato što ne umeju da ćute. Blizancima nije pametno poveriti neku tajnu - neće moći da je zadrže za sebe.

Iako su savršeni sagovornici, računajte da ono o čemu ste pričali može da stigne do ušiju velikog broja ljudi. Takođe, Blizanci olako daju obećanja koja vrlo često ne ispune - jednostavno zaborave šta su obećali.

sredovečne drugarice, kafa, ćaskanje, trač, mobilni telefoni razgovor Foto: Shutterstock

Rak

Premda spadaju u jedne od najemotivnijih znakova horoskopa, Rakovi neretko koriste patetiku i suze kako bi izmanipulisali druge. Opasno je što to rade svesno...

Nije ni čudo što nose titulu "kraljice drame", jer umeju od sitinice da naprave skandal. Takođe, njihove stalne promene raspoloženja umeju da budu naporne za okruženje.

Lav

Među osobama rođenim u ovom vatrenom znaku ima mnogo egocentrika koji smatraju da je svet podređen samo njima. Za Lava život nije ispunjen ako nema svoje "sluge i kmetove" dok on sedi na tronu i naređuje.

Takođe, osobe rođene u ovom znaku uživaju da se kite tuđim perjem, prisvajajući tuđe zasluge bez da trepnu. Lavovi smatraju da im ne pripada ništa manje osim najboljeg... u svakom smislu.

Devica

Red, rad, disciplina - tako je najtačnije opisati osobe rođene u znaku Device. Međutim, njihov red teško ko može da isprati. Neretko u partnerskim odnosima i suživotu umeju da diktiraju uslove i nepobedivi su rušioci unutrašnjeg mira ukućana.

Život pod konstantnim pritiskom i pitanjima "zašto ovo ili ono nije na svom mestu", više je nego frustrirajuć. Još nešto o Devici - uporna je da nametne svoje mišljenje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    21. februar 2021 | 18:44

    Tačno za device!!! Teško njima i onima oko njih

  • Lara

    21. februar 2021 | 20:11

    Dobar komentar Ninin za device, tesko bas njima u glavu.

  • Bik

    21. februar 2021 | 21:04

    Dodajte i agresivnost u slucaju da neko nema granice u bezobrazluku ili provociranju.U tom slucaju, selidba na Mars je najbolje resenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA