Pun Mesec u Devici donosi sukob razuma i srca: Vage čeka velika sreća, Bikovi će konačno odahnuti

Dok se Mesec igra našim osećanjima, Sunce u Ribama pravi scenario

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Pun Mesec u Devici očekuje nas od 27. do 28. februara, a njegova energija biće promenljiva, nežne prirode i ženstvena. Faza punog Meseca dešava se na vrhuncu Mesečevog ciklusa i ona osvetljava ono što je skriveno - i doslovno i metaforički.

Mesec kontroliše emocije i unutrašnje ja, što je pojačano u njegovoj punoj fazi. Ovaj pun Mesec boravi u Devici, koja je orijentisana na detalje, prilagodljiva je, praktična i iskrena. Istovremeno, ovaj Mesec je nasuprot Suncu koje je u Ribama.

Evo kakav će uticaj imati ovaj pun Mesec na vaš horoskopski znak.

Ovan

Bićete pomalo zbunjeni, a više volite da stvari budu jasne i crno-bele. Mesec će vam rasvetliti nešto što vas je dugo mučilo - konačno će vam biti jasno zbog čega poslednjih dana niste "u elementu".

U sebi reagujte onako kako vas Mesec podstakne i podelite to sa okolinom.

Bik

Vi ste zemljani znak poput Device, tako da vam ova praktična energija prija. Unesite tu praktičnost u svoje emocije da biste ih razumeli i da biste osetili toliko željeni mir.

Družite se, to u ovom periodu može da bude korisno za vas i da podstakne neke važne odnose.

Blizanci

Otkrića koja donosi ovaj pun Mesec biće za vas mentalno stimulativna. Pronalaženje ravnoteže između Meseca u Devici i Sunca u Ribama biće poput slagalice.

Kada to rešite, stvoriće se lepa slika.

Pun Mesec Foto: Pixabay

Rak 

Utišavanje snažnih emocija i realno sagledavanje situacije u kojoj se nalazite je upravo ono što vam treba u ovom trenutku. Vaše emocije su uzburkane, ali suočavanje sa njima sprečiće vas da budete previše impulsivni.

Na sva pitanja koja vas muče sami sebi ćete dati racionalne odgovore, a pritom ćete ostati verni svom srcu.

Lav 

Sada je vreme da razmislite šta zaista želite u životu da ne biste besciljno lutali naokolo, što vam se često događa u poslednje vreme.

Razmislite o tome kako da utičete na druge, a da u isto vreme nikoga ne povredite.

Devica 

Mesec je u vašem znaku, pa uživajte u tome, ali ne zaboravite na suprotstavljenu energiju Sunca u znaku Riba.

Oslobodite se krutosti. Ako dozvolite mašti da uplovi u vaš svet pravila i razuma, otvorićete um i početi da razmišljate o mogućnostima koje su do sada za vas bile nevidljive.

Vaga 

Vi ste znak ravnoteže, pa vam znaci koji sada vladaju Mesecom i Suncem donose veliko zadovoljstvo. Odvojite vreme za sebe, ali ne zaboravite da se posvetite i drugima.

Ako ste planirali da napravite neke promene u životu, sada je pravi trenutak - imaćete puno sreće u svakom poduhvatu.

Škorpija 

Verujete svojoj intuiciji, jer je ona vaša zvezda vodilja. Ali, Mesec u Devici vas podstiče da razmišljate dublje pre nego što počnete da delujete. Ako uvedete razum u jednačinu, tada nećete donositi ishitrene odluke, niti ćete biti skloni prebrzom zaključivanju.

Vreme je da malo razmislite o onome što se događalo u prethodnom periodu i da ispravite greške koje vas opterećuju.

Strelac

Mesec u Devici i Sunce u Ribama podstiču vas da usporite. Vi se po prirodi brzo prebacujete sa jedne stvari na drugu, ali ako sada odvojite vreme za sebe i razmislite, donećete prave odluke.

Niste navikli da gubite vreme, pa će vam se možda činiti da ste "u praznom hodu". Opustite se i videćete koliko će vam dobrih ideja pasti na pamet.

Pun Mesec Foto: Pexels / Frank Cone

Jarac

Mesec u Devici podstiče vašu snagu razuma, ali Sunce u Ribama želi da se malo pomerite iz svoje zone komfora. Može vam se desiti da upadnete u vrtlog osećanja.

Pokušajte da pronađete ravnotežu između dve suprotnosti, jer jedna od ovih strana nije bolja ili gora od druge - to su samo različiti načini pristupa stvarima.

Vodolija 

Imaćete utisak kao da vas je neko stavio u kavez i zatvorio vrata. Ali, umesto da se ljutite i pošto-poto se borite za slobodu, sada ćete "spustiti loptu" i pokušati da ono što vas nervira sagledate iz druge perspektive. Takođe, shvatićete da su željeni rezultati lako dostižni.

Iako Sunce u Ribama može da deluje previše patetično na vas, suočavanje sa onim što osećate učiniće da postignete duševni mir.

Ribe 

Iako je Mesec u suprotstavljenom znaku, Sunce je u vašem. Ove dve sile pokušavaju da uspostave ravnotežu u vašem životu kako bi stvorile više svesti i učinile da idealistički snovi postanu realnost.

Sjajno je što vam je glava u oblacima, samo ne zaboravite da stopala i dalje stoje na zemlji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA