≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Vage će možda da upoznaju novu simpatiju, Vodolije očekuje novi poslovni projekat

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
nedeljni horoskop Foto: Freepik/diana.grytsku

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

OVAN

Očekuje vas mnogo sastanaka i komunikacije sa saradnicima. Nažalost, mnogi sastanci biće odloženi, a održani neuspešni ili čak prekinuti. Prisutna je mogućnost ulaska u ljubavni trougao, a vi se nećete previše obazirati na status druge strane. Što se tiče zdravlja mogući su problemi vezani za glavu i genitalije.

BIK

Pred vama je nedelja povećanog obima posla i pritom vas očekuju i teškoće. Bićete prisiljeni da uložite više truda u poslovnu sferu. Na polju ljubavi nema nekih značajnijih promena. Najbolje da iskontrolišete ljubomoru jer je suvišna i može pokvariti odnos bez potrebe. Pričuvajte disajne organe.

BLIZANCI

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Efikasno ste organizovani, posvećeni obavezama i odrađujete ih na odgovoran način. Kada je ljubav u pitanju otvoreni ste za ulazak u ljubavni trougao bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti. Imate utisak da ste fizički jaki i otporni, ali su disajni organi ugroženi.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Tokom ove nedelje bićete ili na sastancima, telefonskoj vezi ili ispred ekrana pišući mejlove. Glavni zadaci su pravljenje novih planova, uspostavljanje dogovora i nove saradnje. Ukoliko ste slobodni ili u vezi čeka vas dinamičan odnos sa novim odnosno tekućim partnerom. Kada je zdravlje u pitanju najbolje da povedete računa o ishrani.

LAV

Pred vama je malo nepovoljnija radna nedelja tokom koje nećete uspeti da nađete zajednički jezik sa saradnicima niti da rešite poslovne probleme. Uz to, nećete biti zadovoljni finansijama. Generalno ste svi, bez obzira na status u manjoj ili većoj meri nezadovoljni emotivnom sferom. Moguć je bol u kostima.

DEVICA

Konačno uspostavljate saradnju sa strancima i jako ste zadovoljni zbog toga. Očekivanja su prilično visoka. Oblast ljubavi poseduje potencijal, ali niste u situaciji da ga iskoristite zbog previše poslovnih obaveza. Druga polovina ne shvata na najbolji način vaše ponašanje i misli da je ignorišete. Cirkulacija je loša.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA