≫ 

Stiže aspekt koji najavljuje prekretnicu u ljubavnim odnosima: Evo kako će se odraziti na vaš znak

U narednih dvadesetak dana planete će vam pokazati da su čuda moguća, čak i onda kad im se ne nadate

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Astrolog Aleksandra Bjeljac najavljuje da ćemo od 22. marta pa sve do kraja prve dekade aprila imati poseban aspekt - konjukciju Sunca i Venere u znaku Ovna.

Ova konjukcija govori o šarmu, popularnosti, erotičnosti, fizičkoj lepoti, a kako navedeni aspekt traži pažnju, tako će se pripadnici svih znakova Zodijaka truditi da budu u centru pažnje.

Ljubav je pred nama, očekuju nas mnoge pozitivne promene na emotivnom polju. Oni koji su slobodni mogu se nadati uplovljavanju u nove ljubavne priče, a zauzeti će svoje veze podići na viši nivo i postati glavni fokus svojim partnerima.

OVAN

Vama se ovaj tranzit dešava u 1. kući. Bićete samouvereni i privlačićete pažnju. Slobodni zasigurno mogu očekivati da će uploviti u ljubavnu vezu, a zauzeti će lepo provoditi vreme sa voljenom osobom.

BIK

Vama se ovaj tranzit dešava u 12. kući. Sa ovom konjukcijom ćete poželeti da se osamite ili da uplovite u neku tajnu romansu. Moguće su i neke paralelne romanse.

Zauzeti će gledati da se povuku iz centra pažnje i da se prepuste svom partneru.

BLIZANCI

Vama se ovaj tranzit dešava u vašem 11. polju. Očekuje vas puno zabave, druženja, provoda. Mnoga prijateljstva mogu da prerastu u ozbiljniju priču. Takođe, moguće i da preko prijatelja upoznate potencijalnu osobu za ljubav.

Zauzeti će se provoditi i uživati sa voljenom osobom.

Horoskop, Venera Foto: Pixabay.com

RAK

Vama je fokus kroz posao, kolektiv, radno mesto. Tu možete očekivati dešavanja vezana za ljubav. Moguće je da uplovite u romansu sa osobom sa posla ili sa nekim ko je vezan za vaš posao.

Zauzeti mogu da očekuju epicentar strastvenog zemljotresa u spavaćoj sobi.

LAV

Ovaj tranzit je u vašem 9. polju. Mnoge ljubavi će se desiti kroz putovanja, sa osobama koje žive van vaših granica, sa osobama koje se razlikuju po kulturološkom, religijskom i obrazovanom modelu.

Zauzeti će gledati da što više putuju i razbiju rutunu sa voljenom osobom.

DEVICA

Vama je tranzit u 8. kući, što stavlja akcenat na strast u intimnim odnosima. Bićete puni energije, kao i želje za strašću. Slobodne pripadnike ovog zemljanog znaka očekuje mnoštvo avantura, ali i ulazak u paralelne odnose za zauzetim osobama.

Zauzeti mogu očekivati vulkan strasti sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    23. mart 2021 | 17:13

    Sunce konjukcija Venera , ne zaboravite da nosite nesto crveno od odece 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA