≫ 

Koje doba godine je idealno za venčanje za vaš horoskopski znak: Pre zakazivanja, konsultujte zvezde

Mnogi zakazuju venčanje kada je vreme vladavine njihovog horoskopskog znaka

  • 3
Venčanje Foto: Pixabay.com

Za neke je horoskop samo razbibriga, ali mnogo je onih koji će, kad donose važne odluke, uzeti u obzir astrološke savete. Tako je i sa datumom venčanja, koji neki rado biraju u zavisnosti od godišnjeg doba koje im je omiljeno, dok će drugi ipak konsultovati zvezde i zakazati za vreme vladavine sopstvenog horoskopskog znaka.

Prema rečima astrologa, tada je pažnja kosmosa na vama, a Sunce obasjava vaš deo Zodijaka. Ipak, ukoliko je taj period ujedino i razdoblje retrogradnog Merkura, Venere ili Marsa, onda je bolje izbeći venčanje.

Zato je dobro proveriti koje bi doba godine, zavisno od grupe horoskopskih znakova, moglo da bude najbolje za venčanje.

Vatreni znaci

Vatrenim znacima treba moćna, vatrena energija u trenutku venčanja, pa je leto najbolje vreme za to.

svadba venčanje Foto: Pixabay

Ovnovima najviše odgovara početak leta, dakle jun. Venčanje na letnju ravnodnevnicu, tokom najdužeg dana u godini, odgovaralo bi tom dinamičnom znaku.

Lav ima sreće jer može da kombinuje leto i vladavinu Lavova i da odabere venčanje u periodu od kraja jula do kraja avgusta.

Ako im ne odgovara zimski termin tokom njihove vladavine, Strelčevi mogu da odaberu bilo koji letnji mesec za venčanje.

Vazdušni znaci

Izgleda da vazdušni znaci imaju najviše prostora za razmišljanje o datumima venčanja s obzirom na to da, prema mišljenju astrologa, mogu da odaberu bilo koje doba godine.

venčanje, balon, firma Foto: Unsplash

Vage su po prirodi vrlo sofisticirane i elegantne, a rana jesen smatra se jednim od najboljih razdoblja za elegantnija venčanja.

Za Vodolije pravila ne postoje ni u čemu, pa tako ni u izboru datuma venčanja. Oni su nepredvidivi i spontani, a kosmos kao da zna da ih je bolje ostaviti da rade po svom.

Zemljani znaci

Proleće i jesen idealni su za zemljane znake, pogotovo ako žele da se povežu s prirodom i da imaju venčanje na otvorenom koje bi savršeno odgovaralo njihovoj ličnosti.

foto Pixabay foto Pixabay

Bikovi mogu da odaberu proleće koje je bliže njihovim mesecima rođenja. Za Jarčeve i Device preporučuje se jesen, u slučaju Jarčeva kasnija jesen.

Vodeni znaci

Prema mišljenju astrologa, Škorpije su stvorene za zimsko venčanje. Kao savršenu opciju za taj znak ona navodi malo privatno zimsko venčanje u suton pored jezera.

Ribama takođe predlaže zimsko razdoblje, a Rakovima će najbolje odgovarati letnje venčanje, prenosi Atma.

Video: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima će vam teško reći - volim te!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Клоп

    31. mart 2021 | 20:50

    Од вајкада је јесен био годишње доба за свадбе јер што би рекли наши стари-нема ништа горе од јесењих штенаца и пролећне младе😁врло паметно речено јер штенци тешко да ће преживети зиму а младој долази лето и почиње да се одкрива😇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA