≫ 

6 znakova Zodijaka čeka velika ljubav ovog proleća: Da li ste i vi među njima?

Ako niste pronašli srodnu dušu, sada je pravi trenutak

  • 4
flert, upoznavanje, sastanak, momak, devojka, veza, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/lookstudio

Kada stigne proleće, a sa njim i lepo vreme, prirodno je da "bujaju" naši hormoni, pa ovo godišnje doba broji i najviše započetih romansi.

Prema astrologiji i po rasporedu planeta, ovog proleća Amorova strela gađaće baš ove znake - da li ste spremni?

Vaga - Avantura za pamćenje

Za ovo proleće 2021. plan je jednostavan i uključuje ljubav, strast, senzualnost i saučesništvo. Imate način da život učinite slatkim i radosnim, pa nema mnogo onih koji vam mogu odoleti!

Sunce, Mesec i Venera su na vašoj strani ove sezone i podržavaju vas ako ste slobodni. Nema potrebe za upoznavanjem mnogo ljudi, samo jedna osoba će biti dovoljna da vam srce poskoči i ponudi avanturu života.

Ribe - Sve je savršeno

Ništa, baš ništa, neće biti prepreka u ovoj ljubavnoj sezoni. Romansa i strast obeležiće ovo proleće, a vi ćete biti srećni i zadovoljni.

Kao neko ko je uvek osetljiv na druge, pokazujete dobrotu i empatiju koja će sigurno privući pažnju vaše srodne duše, ako je još uvek niste pronašli.

Romantika, Božić, ljubav, vino, izlazak, zaljubljeni par, šampanjac Foto: Shutterstock

Strelac - Zauvek, ništa manje

Ljubav koju imate prema partneru je toliko snažna, a strast toliko intenzivna da više ne možete izdržati - ove sezone, vi ste inicijator!

Ako brak nije na dnevnom redu, i dalje ste nežni i strastveni. Ako ste i dalje slobodni, ne plašite se da napravite prvi potez da biste izjavili ljubav. Ljubav vam daje krila i spremni ste na sve!

Jarac - Zavođenje je na vrhuncu

Sreća vlada u vašem životu i na horizontu nema oblaka. Ova sezona vam pomaže da se osećate bolje, da se opustite, pa čak i da malo odstupite od svojih načela.

Više ne oklevate da zavodite, budete veseli i topli. Nalazite čak i reči koje će dirnuti tačno u srce vašeg supružnika ili partnera.

online upoznavanje, sastanak, telefon, momak, devojka, ljubav Foto: Freepik

Devica - Konačno u pravoj priči

Ovaj period donosi vam ispunjen ljubavni život i nezaboravne susrete. Ljubav čini da se osećate dobro i  da imate više poverenja u budućnost.

Obično ste zabrinuti zbog svega, ali ove sezone ćete izbeći brigu i u potpunosti iskoristiti harmoniju i sklad svoje veze. Napokon se osećate sigurno.

Ovan - Ništa vas neće zadržati

Proleće donosi novi žar koji vam podiže samopouzdanje. Zavodljiviji ste nego ikad, održavate plamen svoje veze, a ako ste usamljeni lako se može desiti da priznate svoja osećanja nekom posebnom.

Ništa ne može zadržati vaše želje. Polako, ipak, jer Merkur je retrogradan i može da izazove probleme u komunikaciji.

Video: Na kom mestu je vaš znak: Stručnjaci su napravili rang-listu nevernika po horoskopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA