• 0

Dani konflikta i nervoze su pred nama: Rođene u ova 3 znaka Zodijaka očekuju velike promene

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
foto Pixabay

foto Pixabay

Sedmicu započinjemo interesantnim aspektom tokom noći nedelje na ponedeljak, između Meseca i Neptuna. Ovaj aspekt donosi pojačanu vizualizaciju i naglašenu intuiciju, i poruke koje ćemo dobijati kroz snove, znakove pored puta i sinhronicitete.

Konjukcija koja se dešava između dve svesne planete Merkura i Sunca, takođe doprinosi nekim porukama, značajnim uvidima i odlukama koje trebamo doneti.

Tokom ponedeljka će obe planete doći na nulti stepen gde ćete dobiti vetar u leđa, da stavite tačku i dovršite neke važne stvari u životu, i započnete nešto potpuno novo. Ipak, tokom prvog dana nedelje ego konflikti su i te kako mogući, pa obratite pažnju na zamke u komunikaciji.

Idealno bi bilo da dostignete unutrašnji balans i uspostavite fer-plej komunikaciju unutar nekog važnog odnosa. Takođe, sve poruke, pozivi i razgovori su veoma značajni i nisu slučajni. Ovo će najviše osetiti oni sa znakom i podznakom Lava, Blizanaca i Device.

Utorak je dan u kom najviše možete osećati ranjivost, ali i frustracije kroz nametanje volje. Takođe, možete osećati unutrašnji konflikt između emocija i razuma, pa ovo nije dan u kom treba donositi racionalne odluke ili razgovore. Sve što čujete ili osetite može vam zasmetati i može vas nervirati.

Sreda donosi konflikt sa autoritetima, i splet okolnosti koje imaju veze sa spoljnim uticajima, kao što su zakon i zakonski okviri. Ovog dana se možete suočavati sa različitim preprekama i odlaganjima. Vrlo je važno preuzeti odgovornost za sve postupke.

Četvrtak donosi veoma puno aktivnosti, ali i puno sukoba i konflikata, jer je planeta Mars na poslednjem stepenu. Budite oprezni sa agresivnim ljudima, prilikom rukovanja mašinama ili masovnih okupljanja. Budite veoma vredni i svu svoju energiju usmerite na dnevne aktivnosti i obaveze, kao i sport. Budite precizni, jasni, obavite rutinske preglede i povedite računa o svom zdravlju.

karma, sudbina, astro

Foto: Pixabay

U petak se potrudite da ne kritikujete i ne zvocate. Male stvari vam mogu smetati i biti povod za analizu. Ovog dana se Venera spaja sa Uranom, što donosi neočekivane situacije, pod čudnim okolnostima i sa ljudima koje najmanje očekujete. Budite spremni i otvoreni za promene i nove stvari. Obucite se drugačije, promenite stajling ili frizuru. Potrudite se da odstupite od uobičajene rutine i isprobajte nešto novo.

U subotu se i Merkur sastaje sa Uranom, sto će doneti nenadane pozive, poruke i nagle odluke. Nešto što čujete može vas bitno izvesti iz zone komfora iz koje niste spremni trenutno da izađete. U večernjim časovima očekujte svađe sa partnerom, svađe u kući, sa najbližim članovima. Naglašena je i emotivna ranjivost i sklonost povredama, rukujući sa nožem ili oštrim predmetima.

Nedelju završavamo sa većim osećajem praznine, distance i tuge. Faliće vam bliskosti i ljubav važnih osoba koje iz nekog razloga nisu prisutne u vašem životu, ili sa kojima vas dele neke trenutne prepreke. Bolest, problemi sa novcem, unutar braka i emotivnih odnosa, kvarovi uređaja, telefona i automobila. Ne savetuje se odlazak na put.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima