Najviše im prija kada su sami: 5 horoskopskih znakova koji izbegavaju ljubavne veze

Nekima je jednostavno bolje kada su solo

  • 3
Srećna žena, devojka Foto: Pixabay

Ako ste jedna od onih osoba koje teško pronalaze partnera i nemaju puno veza iza sebe, verovatno to ima veze i sa horoskopskim znakom. Naime, nekima je jednostavno bolje kada su sami, a sudeći prema zvezdama rođeni su u ovim horoskopskim znacima.

1. Blizanci

Svako ko poznaje osobine Blizanaca shvatiće da ovaj znak ne prolazi uvek dobro u dugotrajnim vezama. To ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno im je lakše da upravljaju ležernim i nekomplikovanim vezama. Ovaj znak se brzo prebacuje sa "toplog" na "hladno", čega su i svesni, pa započinjanje veze vole samo ako su sigurni da će ona i uspeti.

2. Strelac

Strelčevi se ne boje vezivanja, ali učiniće to samo ako veruju da bi osoba mogla da bude "ona prava". Život ovog opuštenog znaka prilično je bezbrižan kad su slobodni, i zato se zabrinu kada novi partneri pokazuju previše interesa ili se ponašaju previše posesivno. Oni potajno žele veze, iako to možda neće reći, ali samo ako partner deli ista interesovanja i hobije kao i oni.

Horoskop, Strelac Foto: Shutterstock

3. Vodolija

Vodolija je vrlo zahtevna u vezi. Naime, nesumnjivo najsamostalniji znak Zodijaka, Vodolija je veoma srećna kada radi sve po svom. Iako su jedni od najsaosećajnijih i najbrižnijih ljudi, podjednako su im potrebni i periodi mira u kojima mogu da neguju svoje ideje i misli. Potreban im je neko ko ih u potpunosti razume i deli njihovu viziju sveta, što je teže reći nego učiniti.

4. Ribe

Ribe su previše nesigurne da bi se zaljubile. Ličnost Ribe razlikuje se od ostalih znakova na ovoj listi, jer je ljudima u ovom znaku potrebna briga i pažnja kako bi se osećali cenjenima. Srećni su kada drugima iskazuju naklonost i predanost, su prilično emotivni. Sve počinje od razmišljanja da ne zaslužuju tako dobrog partnera do pretvaranja nekog malog komentara u ogromnu kritiku, pa Ribe tako često traže izgovor za izlaz iz veze.

5. Devica

Devica je previše izbirljiva u ljubavi i zapravo previše kritična prema drugima, a ne prema sebi. Device imaju na umu savršenu sliku veze kad upoznaju partnera, ali život u paru nikada ne dolazi bez izazova. Međutim, ako nešto nije savršeno, nije dovoljno dobro za Devicu. Umesto toga, radije će čekati "savršenog partnera", bez obzira koliko to dugo trajalo, piše Yahoo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA