Pun Mesec u Škorpiji donosi velike izazove: U petak očekujte neočekivano, sva čuda su moguća

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
ljubav, par, partner, momak, devojka, livada Foto: Freepik/freepic.diller

Sedmicu započinjemo divnim aspektom konjukcije između Merkura i Venere. Pišu se pesme, izjavljuje se ljubav, priča se i mašta o nekom plodnom poduhvatu, novcu, poklonima, hrani, hedonizmu, odnosima.

Obe planete su prošle izazovni aspekt sa Saturnom, pa polako sve dolazi na svoje mesto. Prepreke se umanjuju, pritisci popuštaju, distanca se smanjuje. Ono što je moralo da završi, završilo se. Sada je vreme za bogate poduhvate, za odluke koje ća vam doneti veći kvalitet, udobnost i zadovoljstvo životom.

Neki odnosi su imali i imaju svoj epilog. Neki odnosi moraju da aktiviraju radikalnu promenu da bi mogli da se nastave. Od popodneva više ćete se fokusirati i na finansije, posebno kredite i pozajmice, a savet je i da budete što više fizički aktivni.

I u ponedeljak će se osetiti napetost i tenzija u vazduhu.

Strahovi će se aktivirati, jer u utorak, rano ujutro imamo pun Mesec u znaku Škorpije. On će osvetliti sve vrste vezanosti koje imate za nekoga ili nešto. Zajednička imovina ili novac, emotivna vezanost, zavisnost od neke osobe ili nezdrave navike. Sve demone koje imate u sebi probudiće se da vam ukažu na zonu komfora za koju se držite, a iz nje morate da izađete.

Počnite sami, ne čekajte da vas događaji na to nateraju. Promenite svoje navike, obrasce ponašanja i fraze koje izgovarate. Ovo je dan velikih izazova, kako u komunikaciji, tako i u odnosima. Pokušajte da ne reagujete, već dozvolite događajima da se dešavaju bez vašeg upliva.

Sreda može biti jedan opušten i lagan dan, ukoliko uspete da ne podlegnete preterivanju i dramatizaciji emocija koje se mogu pojaviti iznenada. Možete vratiti pozajmicu ili pokrenuti dobijanje kredita.

Od četvrtka već možete planirati neka putovanja, kurs stranog jezika, neke edukacije, ili pokrenuti dobijanje sertifikata, dozvola ili nekih drugih zvaničnih dokumenata. Svakako, nešto što ima dugoročniji uticaj na vaš život, vođeni vizijom i velikim planovima, sada je povoljno.

foto Pixabay foto Pixabay

U petak pokrenite lepotu, kreativnost i maštu. Ovog dana su čuda moguća, te očekujte neočekivano. Inspirišite nekoga svojom lepotom i talentima. Napišite knjigu, bajku ili pesmu. Objavite svoj veb sajt. Ipak, pripazite sa dokumentacijom i u saobraćaju. Moguće je da nećete biti fokusirani. Izađite iz svojih navika, i uradite nešto potpuno drugačije i netipično za vas.

Subota je dan u kom bi trebalo da budete pažljivi, opušteni i mirni. Neki će imati prilike za velika druženja i okupljanja, dok će se drugi više osamiti i distancirati. Uradite onako kako vam najviše bude prijalo ovog dana.

Nedelja, pak, ima mnoštvo aspekata, vrlo pozitivnih. Očekujte puno komunikacije, druženja. Neko će otići na kraće putovanje i pri tome se jako lepo provesti. Možete imati značajne uvide ovog dana, kao i korisne informacije i saznanja. Neko će čak poželeti da ide u dubinu i da se igra detektiva.

Očekujte lepe vesti, dobro raspoloženje i viđanje sa starim poznanicima i rodbinom. Mesec je u znaku Jarca, što najviše simboliše stare prijatelje, korene i genetiku, ali i tradiciju. Ljudi pravoslavne veroispovesti slave Uskrs, te im ovi aspekti idu u prilog. U večernjim časovima moguća su nova poznanstva, posebno preko prijatelja ili društvenih mreža.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA