MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2021: Ovnove očekuje fatalni susret, Ribama poslovni put donosi čaroliju

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za maj

  • 0
Radost Foto: Pixabay

Maj je definitivno mesec proleća, što znači da nam sledi mnogo akcije i novih poznanstava, kao i vrućih ljubavi. Kada, ako ne sada?

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Bićete okrenuti poslu tokom meseca. Mars kao vaš vladar i pokretač energije daće vam dodatnu snagu da se okrenete važnim delatnostima, posebno ako ste perfekcionista. Najbolje bi bilo baviti se nekim intelektualnim poslom, internetom i dizajnom. Možda posao neće ići brzo i lako na početku meseca, ali krajem meseca ćete završili započeto i zaradili više nego što ste očekivali. Ne bi bilo loše kada bi muška figura bila finansijska podrška.

Kreativnost je pojačana i daje dobre aspekte u odnosu na vaš znak. Svi koji planiraju put u inostranstvo mogu od samog početka da pokrenu tu energiju. Novac dolazi u više navrata posle 6. maja i oko 17. i 24. maja.

LJUBAV: Emocije su prenaglašene u maju. Mesec maj počinje sa trzavicama između vas i vašeg partnera. Treba pripaziti prvih desetak dana na komunikaciju sa voljenom osobom. Ako su već postojale svađe, to može da se izvitoperi još više. Čitav haos trajaće do 20. maja. Mlađe devojke zadesiće fatalni susret ili zaljubljivanje na prvi pogled. Fatalna osoba za sve Ovnove u maju je Strelac ili Jarac.

ZDRAVLJE: Ovnovi moraju da pripaze na krvni pritisak, oči i kičmu, posebno na donji deo kičme.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Posebnu intuiciju kada je posao u pitanju imaju Bikovi. Šesto čulo ih ne izdaje pri izboru posla, saradnika i same organizacije delatnosti. Oslonite se na svoje unutrašnje snage. Teško ko može da predvodi to što vi možete kada je u pitanju posao i novac u pitanju. Stari saradnici će vam se vraćati ili tražiti savete. Morate biti realni, ali ne i previše emotivni. Novac vam stiže iz inostranstva, i to iz zemalja koje nisu komšijske.

LJUBAV: Tokom maja treba obratiti pažnju na ljubavni život. Zapravo, žene mogu biti zanesene muškarcima koji su uniformisani. To su obično muškarci koji nisu često kod kuće i žive neki svoj život. Ako ste u braku, onda morate da obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, koji nije prijatan za priču. Bolji period za brak je u trećoj nedelji meseca, kada se savetuje put u inostranstvo kao kraći odmor. Najbolje bi bilo biti u vezi sa nekim ko ima smisla za humor i više je kućevan tip, jer ćete tu naći svoj unutrašnji mir i sreću.

Slobodni Bikovi očekuju poziv iz inostranstva ili predlog da se upuste u vezu sa osobom koja je daleko od mesta stanovanja.

ZDRAVLJE: Prva nedelja daje otežanje. Problem su šećer i visoki krvni pritisak.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Neki Blizanci su pokrenuli svoj sopstveni biznis, ali je stao zbog nedostatka mušterija ili motivacije. Od 10. maja dobijate snagu da se okrenete optimizmu i ponovnom okretanju svojih ideja i kreativnosti. Ne bi bilo loše da se bavite poslovima koji traže dodatno kretanje, edukaciju i informativni sistem. Ukoliko imate svoju radnju, možete biti uspešni i više produktivni ukoliko zaposlite mlade u svom timu.

Budite pažljivi pri trošenju novca i vodite evidenciju kako ne biste veću količinu novca potrošili uzalud. Druga nedelja je dobra za putovanja, a uvećanje novca očekujte vrlo brzo već od druge polovine meseca. Koristite uvek vaš šarm, elokventnost i dar za procenu saradnika preko puta vas.

LJUBAV: Emotivno ste na raskrsnici. Ako ste raskinuli tajnu ljubavnu vezu ne treba previše patiti, jer ta ljubav ionako nije bila iskrena, samo ste bili skloni idealizovanju partnera. Iako ulaskom u maj ponovo će se pokrenuti potreba da imate nešto trajno. Ovog puta ta ljubav će biti realnija i prihvatljivija za vaš um.

Slobodni Blizanci imaju susret u drugoj polovini meseca sa osobom koja je pre svega obrazovana, sportski tip, dobrog fizičkog izgleda i neko ko vodi važan posao. Ovo je prilika koju treba da iskoristite i prepustite se ljubavi i strasti. Dobri dani za ljubav i susret su utorak i petak, a datumi - 17, 26. i 29. maj.

ZDRAVLJE: Može postojati problem sa bešikom ili debelim crevom. Ne bi bilo loše da se izbegava hladno vreme i preterani izlasci noću.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Maj mesec je daleko bolji i dinamičniji od prethodnog. Početak može biti težak i prve nedelje donosi napor i iscrpljivanje. Već u drugoj nedelji meseca i tokom celog perioda možete očekivati neverovatan i neočekivan preokret. Ovo se posebno odnosi na mlađe Rakove koji rade u velikim kompanijama, bankama i trgovinskim sistemima. Preuzimanje posla neće biti problem, jer je to prirodno stanje koje pripada ovom znaku.

Oni Rakovi koje imaju saradnju sa strancima, morali bi biti obazriviji. Ukoliko imate posao u vezi sa nekretninama, onda će pomoć Strelca, Jarca ili Škorpije biti od velike važnosti i stvoriti mogućnost zarade. Novac stiže od 13. maja i 21. u mesecu.

LJUBAV: Ako ste u vezi sa osobom marsijanskog tipa Škorpija ili Ovan, onda stvarno morate da povedete računa o samom pristupu partnera, jer možete biti razdražljivi i osetljivi na svaku njihovu reč. Ako je partner rođen u znaku Škorpije, morao bi da povede računa u saobraćaju ili možda ima kvar nekog kućnog aparata. Ako ste u vezi sa Strelcem ili Jarcem mogli biste imati dobar period, čak i neki poklon kao mali znak pažnje.

Rakovi koji su u braku moraju da obrate više pažnje na dodelu emocija partneru koji će svakako ceniti i uvažavati napor. Ovaj mesec se savetuje da ga iskoristite uz socijalne zabave.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste na nekoj stalnoj terapiji, savetuje se više vitamina i prirodnih sokova. Posetite stomatologa.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Nije poželjno rasipati novac na bezvredne stvari i sitnice. Lav zna da pretera a žena Lavica voli skupocene stvari, pa joj to može biti opasnost za budžet. Sarađujte sa zemljanim znakovima - Jarac, Devica i Bik. Onaj Lav koji ima svoj biznis mora da stane sa lošim idejama i ulaganjem do desetog u mesecu. Druga polovina meseca a posebno poslednja nedelja, ima smisao za nastavak dobrog poslovanja.

Ukoliko ste vezani za inostranstvo ne bi bilo loše da putujete češće, bar dva do tri puta u toku meseca, jer ćete pronaći rešenje za vašu veću produktivnost. Dobri dani za poslovnu saradnju od ponedeljka do četvrtka, a datumi koji vas mogu povezati sa srećnim ishodom su 9, 12, 22. i 26. u mesecu.

LJUBAV: Dobar period za nova poznanstva, nova druženja i svakako novu ljubavnu vezu. Venera, planeta ljubavi pokrenuće preterani hedonizam uz zanimljivu hranu, piće i noćne izlaske. Mladi Lav se najbolje oseća u velikom društvu gde ima dosta prilika za udvaranje. Osoba koja bi bila povoljna, jeste energični emotivac koga Lav sreće na kratkom turističkom putovanju.

Ukoliko imate simpatiju na radnom mestu ili previše vremena provodite u kancelariji, moraćete da se brzo izvučete iz takvog načina života, jer partner koji vas gleda nije ljubitelj preterano zaposlenih osoba. On voli zabavu, putovanja, pozorište i kućne žurke. Sredinom meseca, pa sve do kraja maja možete imati mirniji ljubavni život.

ZDRAVLJE: Morate jako povesti računa posebno o imunitetu. Stoga čuvajte grlo, a posebno stomak, jer on prvi strada kad je prehlada.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Devica može sve da izdrži, ali moraćete da obratite pažnju na zdravlje, posebno ako ste radnik u administraciji. Jako je važno kakav vam je nastup sa klijentima, saradnicima i autoritetima. Verovatno ćete se mučiti dugovanjima. Možda će vas Blizanac, Lav ili Vodolija pritisnuti, ali morate imati svoj stil i stav. Odlično bi bilo da radite poslove u maloj proizvodnji ili ako radite u velikim državnim sistemima, institucijama - poslove istraživanja ili administracije. Dobar period za novac je od 16. maja.

LJUBAV: Verovatno vam sledi odvajanje od partnera zbog nerazumevanja ili nerešene prošlosti. Niste više spremi da se mučite i da trpite one ličnosti od kojih, realno, nemate zadovoljstvo. Potrebna vam je ljubav, i to iskrena. Nemate nekih prilika koje mogu da vas oduševe. Veoma ste teški i probirljivi.

U maju čistite svoj um da bi vam pomogao da shvatite svoje želje. To je dobro za sve slobodne Device, jer neće u budućnosti stalno tražiti “princa na belom konju”. Ljubav koju sada upoznate je ljubav koja dobija na vremenu, razvija se postepeno i tako postaje sve jača.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kičmu, kosti i zglobove.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA