Šta nam donosi ružičasti Mesec: Ovna i Jarca čeka ljubavni preokret, a ova 2 znaka neka se pripaze

Kada se nađe u mračnoj Škorpiji, Mesec donosi "teške" emocije , ali ono što ovog puta ublažava njegov uticaj jeste Venera u Biku

  • 2
Pun mesec Foto: Pixabay

Ukoliko ste noćas spavali lošije, imali čudne snove ili ste se probudili napeti, to može da ima veze sa ružičastim Mesecom, fenomenom u astronomiji, ali i astrologiji koji najavljuje promene.

Ovaj ružičasti Mesec obreo se u znaku Škorpije. Astrolozi kažu da tako pozicioniran Mesec može da izazove osećaj duboke tuge, ali i strasti i ljubomore.

Takođe, kada se nađe u mračnoj Škorpiji Mesec donosi “teške” emocije.

Ono što ublažava njegov uticaj i pravi ravnotežu među zvezdama u ovom trenutku jeste Venera u Biku od koje stiže podrška.

Astrolozi objašnjavaju šta će biti naglašeno kod svakog horoskopskog znaka dok je je “ružičasti” Mesec u Šrkorpiji.

Ovan

Vama ova pozicija Meseca donosi preokret u ljubavi. Dela govore više od reči i to nemojte da zaboravite kada se upustite u igru moći. Čeka vas donošenje važnih odluka što se ljubavi tiče - dobro razmislite šta želite i čega ste spremni da se odreknete.

Bik

Spoznaćete šta vam je važno na ličnom planu. Nadokadićete propušteno u prošlosti da odredite dalje pravce vašeg delovanja.

Vreme je da sagledate svoj život realno, da budete svoji i da krenete kuda vas srce vodi.

horoskop, devojka Foto: Pixabay

Blizanci

Blizancima ružičasti Mesec pokreće lošu energiju.

Otvatra se dilema da li da slušate srce ili razum. U tom procepu izmeđ emocija i razuma mogli bi da se izgubite. Ova pozicija Meseca će vas, ipak, naterati da donesete odluku.

Rak

Budite prijatelj drugima, kakvog biste vi voleli da imate.

Nekom od vaših prijatelja potrebna je pomoć da bi rešio problem koji ima. Vodite se vašom naglašenom intuicijom i budite tu za njega.

Lav

Ova pozicija Meseca vama donosi dobar društveni položaj. Ali se pazite onoga što ste skrivali, a što bi mogli da izađe na videlo.

Imaćete podršku neke vama bliske osobe za sve što budeti hteli da uradite. Moguće je da ćete razmišljati o preseljenju.

foto Pixabay foto Pixabay

Devica

Vama ovaj pun Mesec u Škorpiji poručuje da bi mogli da naučite nešto novo i da pronađete nova interesovanja.

U fokusu će vam biti i emotivna veza, a moguće je da ćete u ovom periodu, da biste rešili dileme koje vas muče, potražiti pomoć astrologa ili savet psihologa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA