≫ 

Što jedan voli, drugi ne može da podnese: 6 najgorih kombinacija horoskopskih znakova

Teško pronalaze zajednički jezik

  • 2
svađa, veza, momak, devojka, par ljuti tužni raskig Foto: Freepik/yanalya

Različiti horoskopski znaci imaju i različite karakterne osobine i neki jednostavno ne idu zajedno. Neslaganja u stavovima često su uzrok netrpeljivosti između dve osobe, jer što jedna voli, druga ne može da podese. Prema astrologiji određeni znaci bi trebalo da se klone jedni drugih.

Ovo su kombinacije horoskopskih znakova koje teško pronalaze zajednički jezik.

1. Blizanci i Blizanci

Ovo je jedan znak koji teško može da opstane i sam sa sobom. U sebi nose dve ličnosti koje stalno "hodaju" na granici između normale i ludosti.

Kada imate dva Blizanca, pred vama su dve moguće situacije: ili će biti najbolji prijatelji ili najgori neprijatelji. Kod njih nema zlatne sredine.

Razvod Foto: Pixabay

2. Škorpija i Vodolija

Škorpija i nema mnogo prijatelja u Zodijaku, a to je zato što su jednostavno takvi. Ako želite da pronađete znak koji njih najteže podnosti, onda je to Vodolija.

Problem je u tome što su Vodolije opuštene, otvorenog uma i ćudljive, a sve to veoma smeta Škorpijama. Njihova netrpeljivost je obostrana, Vodolija u jednakoj meri ne može da podnese Škorpiju.

3. Vaga i Ovan

Vagama je glava u oblacima i u njihovom svetu je sve jednostavno lepo i u ravnoteži. Tu dolazi do sudara svetova, Vage žele da održe mir, a Ovnovi su tvrdoglavi i uvek žele da budu u pravu.

Iako su često neprijatelji, ipak poštuju jedno drugo jer se razumeju načine na koje funkcionišu, što je misterija za ostale znakove Zodijaka.

4. Lav i Bik

Iako Lav i Bik mogu imati dobru ljubavnu vezu jer se suprotnosti privlače, prijateljstvo će ipak nešto teže održati.

Potreba Lava da bude odan suprotstavlja se potrebi Bika da uradi sve što mora, da bi dobio ono što želi.

Uz to, hrabrost Lava i tvrdoglavost Bika nisu dobra kombinacija, isto vreme su jako slični i veoma različiti.

Svađa, raskid Foto: Shutterstock

5. Rak i Ribe

Oba znaka su jako osećajna, toliko da bi se za njih slobodno moglo reći da su hipersenzitivni i zbog toga bi mnogi pomislili da su stvoreni jedno za drugo. Ipak, greše.

Razlikuju se po tome kako se nose sa svojim osećajima. Dok Rak svoja osećanja guta i drži ih duboko u sebi, Ribe su sasvim suprotne i ne stide se da svima pokažu šta i kako se osećaju u bilo kom trenutku.

Zbog toga ova dva znaka često budu neprijatelji jer ne mogu da podnesu kako se onaj drugi nosi sa emocijama.

6. Ovan i Ovan

Osim Blizanaca, i Ovan teško podnosi samog sebe.

Zamislite samo situaciju u kojoj se dva Ovna posvađaju oko nečega, svima je jasno da nijedan neće popustiti i priznati da nije u pravu, a to vodi prema potpunoj katastrofi.

U stanju su da se svađaju i gledaju popreko godinama, piše Your Tango.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duck

    1. maj 2021 | 11:57

    Ja sam ovan a žena jarac i nikako da se dogovorimo. Ja insistiram da sa drugim partnerima korustimo zaštitu a ona neće...

  • Ika...

    1. maj 2021 | 00:31

    Riba i Rak najbolji prijatelji.. drugari.. ljubavnici... Zauvek i do kraja života... Muškarci rodjeni u znaku Raka su nezamenlljivi u svemu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA