≫ 

Ljubavni horoskop za maj 2021: Vodolijama se vraća bivša ljubav, Ribe konačno upoznaju srodnu dušu

Ovog meseca nemojte sedeti skrštenih ruku – vreme je da krenete u akciju i izborite se za svoje mesto pod suncem ljubavi

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Maj 2021. je početak sezone pomračenja, a astrolozi upozoravaju da je sada pravo vreme da očekujemo „žurku“ na emotivnom planu. Promene će se ogledati ili u iznenadnim raskidima ili u iznenadnim počecima ljubavnih priča koje će mnogima obeležiti život.

Planeta ljubavi Venera će veći deo meseca biti u Blizancima, što baš i nije povoljno za one koji su u dugim vezama ili braku – iskušenja će vrebati na svakom koraku.

Ali, već od 13. maja, kada Jupiter bude ušao u znak Riba, mnogi koji su dugo vremena samovali pronaći će ljubav svog života.

Ovan

U život vam se vraća osoba iz prošlosti koja bi mogla ozbiljno da poljulja vašu vezu ili brak. Na vama je da odlučite da li ćete staroj ljubavi dati novu priliku ili ćete samo evocirati uspomene i odlučiti da zauvek zaboravite na tu priču.

Usamljenim Ovnovima smeši se nova simpatija, ali su vaša očekivanja u nesrazmeri sa realnošću. Prihvatite ljude onakvima kakvi jesu, nemojte večito imati potrebu da nekoga „popravljate“ da bi bio po „vašoj meri“.

Bik

Nemojte prepostavljati da će vam se desiti ljubavna magija, niti da će vam voljena osoba čitati misli i ispunjavati želje ako ne izgovorite naglas ono što očekujete.

Ukoliko niste u ljubavnoj vezi, bolje je da se primirite i sačekate jun, kada će se pojaviti neko ko će vas očarati. Ne vraćajte se na staro i ne očekujte da će se „dobro poznato zlo“ preobratiti u dobro.

Blizanci

Budite iskreni prema sebi i tačno definišite šta želite od ljubavnog odnosa. U suprotnom, bićete razočarani, a moguće je i da ćete povrediti osobu koja se „zagrejala“ za vas.

Zauzetima sledi miran period.

Moda, devojka, etno, boho Foto: Shutterstock

Rak

Kad se zaljubite, vi ste lojalni „drugoj polovini“ čak i onda kada se veza završi. Sada je vreme da „svedete račune“ i promenite navike.

Okrenite se oko sebe, više osoba je zainteresovano za vas, ali vi to ne primećujete jer ste zarobljeni u okovima prošlosti.

Lav

U prethodnom periodu vaš ljubavni život bio je „na klackalici“. Maj je idealan mesec da presečete stare priče koje nikuda ne vode i otisnete se u nova poznanstva.

Ljubav vas čeka u okruženju prijatelja, ali morate da otvorite „četvore oči“ kako vam ponovo ne bi promakla šansa da ostvarite kvalitetnu emotivnu vezu.

Devica

Ovo je period u kom ćete shvatiti koliko ste se zapravo promenili kada je reč o ljubavnim vezama. Nećete se zadovoljavati malim stvarima, od „druge polovine“ ćete očekivati da vam bude više posvećena.

Ukoliko to ne dobijete, nećete se libiti da prekinete vezu bez trunke kajanja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA