• 3

3 najljubomornija znaka Zodijaka: Jedan je spreman na sve kada oseti da ima konkurenciju

Neki predstavnici Zodijaka su "operisani" od ljubomore, dok su drugi izrazito posesivni

  • 3
devojka, voda, lice, horoskop

Foto: Pixabay

Ako ste do sada bili ubeđeni da su svi horoskopski znakovi skloni ljubomori i posesivnosti, bili ste u zabludi.

Ima onih koje ne možete učiniti ljubomornima ma šta da uradite, kao što je Vodolija, koja ljubomoru smatra "niskom strasti" i kojoj je to nezamisliv osećaj.

S druge strane, postoje predstavnici Zodijaka koji pri samoj pomisli da mogu da imaju konkurenciju "sipaju vatru". Ako vas zanima da li je vaš partner ljubomoran, dovoljno je, kažu astrolozi, da znate šta je u horoskopu.

Osobe rođene u tri horoskopska znaka poludeće od ljubomore ako pogled njihovog voljnog bića skrene prema nekoj drugoj ženi ili muškarcu.

1. Škorpije 

Škorpije su u velikom broju slučajeva naglašeno posesivne kada je ljubav u pitanju. One su primer ekstremnih ljubomornih scena.

Predstavnici ovog vodenog znaka jednostavno ne mogu da kontrolišu osećanja i pri samoj pomisli da bi voljena osoba mogla da bude neverna.

Izgube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posledica. U njihovom slučaju ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori, nego o ozbiljnoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i scena.

Ljubomora nekada može da posluži i kao afrodizijak, jer osećaju neverovatnu privlačnost ka osobi sa kojom su, u trenutku kada pomisle da neko stoji između njih.

Škorpije su teatralne, pa neretko scene koje prave zbog ljubomore i posesivnosti liče na one iz filmova.

Bikovi

Bikovi su teritorijalni zaštitnički nastrojeni, pa samim tim njihova ljubomora ima i primese posesivnosti.

Ovaj zemljani znak voli ekstremeno da prisvaja stvari i ljude. Kada naslute ljubomoru u momentu im "padne mrak na oči", a iz nozdrva krene da "seva živa vatra".

Svet je onda njihova korida u kojoj su spremni da se beskompromisno obračunaju sa onim koga smatraju suparnikom.

foto Pixabay

foto Pixabay

Nemojte ni pokušavati da razuverite Bika da nije u pravu, jer on od ljubomore i posesivnosti koje su ga obuzele nije u stanju da vidi i čuje ništa drugo.

S druge strane, Bikovi su verne osobe, jer se vode time da ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo, pa tako ni oni ne gledaju i ne diraju tuđe.

Lavovi

Ponosni su na sebe i na sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju su gradili. Ego im ne dozvoljava i da budu povređeni, pa su skloni da ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima.

Ako Lav oseti da mu radite iza leđa, pre svega sebi to nikad neće oprostiti, jer nije otkrio blagovremeno, ali neće oprostiti ni vama. Kod ovog vatrenog znaka sve se vrti oko časti, koju smatra neprikosnovenom.

Ume da reaguje veoma burno i netaktično, ali u većini slučajeva vreba iz prikrajka i suzbija nalete ljubomore koji ga saleću.

Video: Pojedinim horoskopskim znakovima samovanje baš prija

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taurus

    Tacno za mene, sto je moje, to je samo moje, najmoje.

  • СУ

    Тачно за бикове,шкорпије. Имао сам девојке и то је катастрофа!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima