≫ 

Rođeni u ova 4 znaka Zodijaka mnoge će prevesti žedne preko vode: Imaju 6. čulo i mudriji su od svih

Uvek su dva koraka ispred vas

  • 2
Horoskopski znaci, znakovi Foto: Shutterstock

Ukoliko sve što čujete primate "zdravo za gotovo", ignorišete "znakove pored puta" i nikada se ne trudite da "čitate između redova", verovatno ne verujete u intuiciju i veliki ste realista.

S druge strane, ljudi koji su otvoreni da upijaju energiju sa svih strana, da ukrštaju informacije i povrh svega slušaju šta im "stomak kaže" češće u životu izbegnu neprilike i ređe bivaju neprijatno iznenađeni.

Astrolozi izdvajaju 4 znaka Zodijaka koji imaju izraženo šesto čulo, vrlo su inteligentni i mudri, a oslanjajući se na intuiciju mogu da predvide određene situacije u životu. Takođe, sposobni su da lako "pročitaju ljude" i vide ono što drugi ne mogu.

1. Vodolija

Vodolije su nezavisne, žele slobodu i samo im je ona potrebna kako bi bili srećni. Iako na prvi pogled izgledaju kao hladne osobe, to je  samo njihova maska. Oni su zapravo spremni na sve kako bi pomogli nekome.

Nikada ne drže jezik za zubima i retko kad će propustiti šansu da kažu ono što misle. Vode se isključivo svojim instiktom i veruju samo sebi.

2. Devica

Oni su veoma inteligentan znak, i ako žele da vas nadmudre to će i uraditi. Svoju inteligenciju koriste na mnogo načina, uvek donose ispravne odluke i unapred planiraju svaki sledeći korak.

Imaju odgovor na svako pitanje, pripremljeni su za svaku situaciju i za svaki problem. Jednostavno, ne postoji problem koji Devica ne može da reši. Sposobnost, mudrost i inteligencija su njena jača strana. Uzgred, Device se često oslanjaju na intuiciju, ali tek kada dobro proanaliziraju situaciju na matematički način.

Horoskop Foto: Pixabay

3. Škorpija

Kada Škorpije zacrtaju određeni cilj, budite sigurni da će u tome i uspeti. One su toliko intuitivne da se to drugima retko kad dopada, jer imaju osećaj da ih "čitaju kao otvorenu knjigu".

Ponekad zbog svoje impulsivnosti donesu pogrešnu odluku, ali kada uvide da su napravile grešku, Škorpije će se vratiti korak unazad i uraditi sve kako bi popravile stvari. Mudre su i često će vam dati dobar savet.

4. Strelac

Pripadnici ovog znaka su izuzetno mudri i puni života. Njihova iskrenost i šarm čine ih omiljenim u svakom društvu. Osobe rođene u ovom vatrenom znaku poznate su po tome da ne skrivaju svoja mišljenja i stavove.

Ambiciozni su i inteligentni, i vrlo često slušaju "osećaj iz stomaka". Kad god požele, druge će "prevesti žedne preko vode", bez trunke griže savesti ako im je u tom trenutku zabavno da iskušaju svoje moći.

Video: Evo kako svaki horoskopski znak želi da mu tepaju u vezi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA