≫ 

Ove sedmice u fokusu su ljubav i novac: Astrolog otkriva koji dani su najpovoljniji za ulaganja

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
devojka kosa lepa horoskop Foto: Freepik/ svetlanasokolova

Ove sedmice Venera je u lepom aspektu sa Saturnom, a Sunce ulazi u znak Blizanaca, pa takav raspored na nebu donosi stabilizaciju u emotivnim odnosima.

Ponedeljak je dan koji pokreće značajna pitanja u vašem životu. Ovog dana možete dobiti unapređenje ili na neki način ojačati svoju poziciju. Dobar je dan za podizanje kredita ili vraćanje pozajmice. Investicije u nekretninu ili zemljište je podržano ovog dana. Svakako možete započeti neki proces promena u svojoj svakodnevnici, kao što je promena ishrane ili uvođenje fizičke aktivnosti.

Iako vam može biti teško da se pokrenete, ovog dana imate više podrške da ćete istrajati. U nekom trenutku ovog dana mogu se pokrenuti neki strahovi, posebno za bližnje, kao i strah od nemaštine ili gubitka. Takođe, neke vesti o nekom članu porodice mogu vas uznemiriti. Najvažnije je ostati miran i priseban i ne reagovati ishitreno.

Utorak donosi naglašeno ispoljavanje ličnosti i ličnih potreba, tako da određene situacije i izjave možete tumačiti kao napad na svoju poziciju ili ličnost. Različite vrste prepreka i ograničavajućih situacija vodi vas u frustraciju. Najlakše će vam biti da eksplodirate i izbacite bes na nekoga. Izazov je da ostanete u miru i balansu. Setite se da "lepa reč, gvozdena vrata otvara" i upotrebite ovu krilaticu u odnosu sa osobama koje vam predstavljaju autoritet.

Sreda je dan u kome očekujte puno komunikacije od ranog jutra. Pozivi na sve strane, osećaćete se preplavljeni informacijama i administracijom. Zbog previše obaveza, komunikacija sa drugima postaje napeta i opterećujuća. Fokusirajte se samo na prioritete i ne rasipajte energiju na nevažne stvari.

foto Pixabay foto Pixabay

Četvrtak je dan u kome je Venera u lepom aspektu sa Saturnom, a Sunce ulazi u znak Blizanaca u večernjim časovima. Prvi aspekt donosi stabilizaciju u emotivnim i partnerskim odnosima. Ukoliko neki odnos ili saradnja započne ovog dana, ima tendenciju da traje u vremenu. Započnite neki vid štednje. Organizujte neke događaje i sopstveni biznis. Ovaj dan je sjajan da što više toga pokrenete, posebno dugoročne ciljeve i planove.

Petak će biti izazovan, jer možete očekivati da će vas ljudi kritikovati ili će vas dosta toga nervirati. Sve što vam budu rekli neće vam se svideti, a proveravajte sve informacije, jer je najverovatnije neće biti tačne. Možete se razočarati u neke ljude ili će vaša očekivanja biti izneverena. Ne obećavajte previše i ne nasedajte na provokacije. Nije dobar dan za štednju. Potrošićete više nego što ste mislili ili ćete preceniti svoje mogućnosti.

Subota je dan za emotivne odnose, saradnje, ali i nesporazume. Balans je ključ uspeha u odnosima ovog dana.

U nedelju Merkur pravi kvadrat prema Neptunu, što može da donese niz komplikacija u komunikaciji i saobraćaju. Nije pogodan dan za važne dogovore i odluke. Čuvajte se džeparoša. Ne zaboravljate lične stvari i dokumentaciju.

Istog dana Saturn kreće retrogradno, što će doneti stagnaciju u nekim vašim dugoročnim planovima na jedan period. Ne ulazite u svađe i konflikte.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA