6 najboljih ljubavnih parova Zodijaka: Oni ostaju zajedno do kraja života

Od znaka u kome ste rođeni, ali i pozicija planeta u vašem natalnom horoskopu zavisi s kim ćete ostvariti dugotrajnu emotivnu vezu

  • 6
dan zaljubljenih, veza, ljubav, momak, devojka, baloni, cveće Foto: Freepik/freepic.diller

Neke horoskopske ljubavne kombinacije osuđene su na propast i nikako ne mogu da nađu zajednički jezik.

S druge strane postoje skoro pa savršeni ljubavni parovi čije veze mogu da potraju, baš kao u onoj zakletvi na venčanju "dok ih smrt ne rastavi".

Naravno, uvek bi trebalo uzeti u obzir i pozicije planeta u natalnom horoskopu koje su važne za ljubav i od kojih zavisi emotivno slaganje sa određenim partnerom.

Međutim, astrolozi smatraju da postoji šest astroloških ljubavnih parova koji ostaju zauvek zajedno. Proverite da li ste među njima.

1. Bik i Škorpija

Senzualnost i intenzitet emocija čine vas izuzetnim partnerima.

Fizički dodir i nežnosti su vam posebno važni. Ne plašite se da sledite svoje nagone, ali ostajete vrlo diskretni i pomalo tajanstveni. To vas čini idealnim partnerima.

2. Rak i Ribe

Pažljivi ste, nežni i oprezni, ali i konzervativni. Vaša tajanstvenost deluje zavodljivo. Retko se upuštate u veze koje nisu duboko emotivne. Nikada nećete direktno krenuti prema onome što želite.

Vas treba polako nagovarati, zavoditi i osvajati. U tome su Rakovi i Ribe slični i kod njih važi pravilo sličan se sličnom raduje.

Horoskop, astrologija, ljubav Foto: Pixabay.com

3. Devica i Jarac

Jednostavni i efikasni. Volite direktnu komunikaciju.

Pouzdani ste, diskretni i ne jurite za novim doživljajima. Dok Jarčeve privlače moćni partneri s dozom autoriteta, Devica želi da ugodi i veoma vodi računa o partnerovim željama. Tako da se ovaj par savršeno dopunjuje.

4. Ovan i Strelac

Tražite ono što želite i potpuno ste iskreni, direktni ste u ispoljavanju emocija. Možete biti vrlo romantični, ali vaša prodornost može nekoga i da uplaši.

Ne uzbuđujete se kada naiđete na otpor, naprotiv, to vas samo još više intrigira. Stalno vas privlače novi izazovi, pa spadate u prave osvajače i jedno i drugo što vam olakšava početak veze, jer se dobro razumete.

ljubav, par, partner, momak, devojka, livada Foto: Freepik/freepic.diller

5. Blizanci i Vodolija

Privlače vas veseli, spontani i nežni partneri, mada kada dođe do prave akcije, ponekad možete da se povučete. Sve dok je partner u stanju da vas nasmeje i iznenadi, bićete spremni da otpustite kočnice i prepustiti se uživanju.

Vama je bitno da, pre svega, budete dobri prijatelji.

6. Lav i Vaga

Svesni ste svojih kvaliteta, ali da biste bili potpuno zadovoljni, potrebna vam je potvrda da i drugi tako misle, da vas cene i smatraju posebnima.

Zbog toga šarmom i duhovitošću privlačite pažnju, uvek ste pomalo zavodljivi da biste dobili ono što najviše želite, a to je prihvatanje.

Izbirljivi ste u izboru partnera, volite prefinjenost i dašak ekstravagancije, veoma ste osetljivi na fizičku lepotu. Zato ćete se odlično međusobno razumeti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    26. maj 2021 | 20:47

    Ovo za lava i vagu moze da bude a i ne mora. Prijale su mi Lavice i cesti gosti u mom zivotu bile, dvije su mi i rodile po dvoje djece😉

  • Jelena

    26. maj 2021 | 20:44

    Suprug lav, ja vaga. Deset godina ljubavi i sreće. ❤️

  • 😶

    27. maj 2021 | 06:21

    Rak&Ribe 💔 mi se uveliko rastali..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA