≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021: Blizanci imaju šansu za novu ljubav, Strelčeve čeka velika zarada

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za jun

  • 3
ljubav, muškarac, žena, veza Foto: Pixabay

Mesec u kome iz toplog proleća ulazimo u vrelo leto, može da znači samo jedno - jun je pravo vreme za putovanja i nove ljubavi. Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Jun je dobar period za putovanja i trgovinu na veliko. Ovan koji se bavi špedicijom imaće sreće da napravi dobre ugovore koji su predodređeni za budućnost, ne samo za ovaj mesec, već za period tokom cele godine, pa i dalje. Ovde je važno da se ne gubi optimizam, jer je skoro nemoguće biti gubitnik.

Novac vam je opsesija tokom ovog perioda pa ćete morati da se dobro organizujete kako ne biste trošili vreme uzalud. Ovan koji traži posao za stalno verovatno ga neće naći, ali bi trebalo da prihvati sve što mu se nudi na kratko ili povremeno.

LJUBAV: Ovnovi u braku ili dužoj vezi imaju zadatak da naprave kompromis sa partnerom. Biće to mesec ljubavi, nežnosti, iskušenja. Potrebno je biti strpljiv, ne odustajati od prave ljubavi. Ženski pripadnici ovog sazvežđa biće u prilici da urade nešto posebno na emotivnom polju, a to je svakako tajna za sve nas. Muški Ovan ima mogućnost za tajnu vezu, posebno pred kraj meseca.

ZDRAVLJE: Očekujte bolje zdravlje, a sam tim i imunitet. Ipak, mnogi Ovnovi znaju da u ovom periodu imaju problem sa grlom, a često ih prate i hronične upale, kašalj, posebno alergije.

Savetuje se alternativno lečenje puno čajeva biljnog porekla, a posebno žalfija može delovati isceliteljski. Sredina meseca je najosetljiviji period za zdravlje.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Sada je šansa da se stabilizujete i da počnete da razmišljate o novim planovima za naredni period. Povezanost sa inostranstvom je evidetna, a posebno ćete imati susret sa muškom starijom osobom koja će vas uvesti u svet velikih korporacija. Morate da očuvate svoje veze i dostojanstvo, a pre svega svoju intuiciju koju koristite u svakoj prilici. Novac vam je imerativ, ali morate da čuvate svoje zalihe, jer neće vam biti lako u drugoj polovini meseca kada imate aspekat da uložite u posao koji nije za vas.

LJUBAV: Vi ste zemljani znak, ali zbog svoje pomalo spore prirode volite da imate pored sebe često osobe mnogo brže od vas samih. Jedna osoba u znaku Blizanaca će vam pomoći da se stabilizujete i pronađete svoj put ljubavi. Ovo bi moglo da bude interesantno i pokreće jednu zaista veliku i snažnu energiju koja ima priliku da pruži rezultat jake i uspešne veze tokom meseca, pa i u budućnosti.

Bikovi u braku ili vezi imaju šansu da se stabilizuju do kraja meseca. Veza i komunikacija mogu biti loši, ali pomoć prijatelja i savet jednog Ovna može biti od velike koristi za vašu zajednicu.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste na viruse. Imunitet vam je oslabljen, pa ćete morati da pijete prirodne

sokove i prirodne antibiotike.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Za sada vam predstoje samo veliki planovi i ideje. Morate da se stabilizujete kako biste bili u prilici da tu svoju zamisao ispratite na realnom nivou. Potrebni su vam saradnici kako biste pokrenuli posao. Ne možete sve sami ovoga puta, pa ćete napraviti jednu veliku reorganizaciju posla i pokrenuti sve oko sebe. Početak meseca će biti otežan, ali kako idete dalje, tako ćete ići napred i novac će stizati sve brže i u većoj količini. Trebalo bi da sarađujete sa osobama koje su povezane sa Istokom, jer vam tamo leži veliki uspeh i sve će biti bolje ukoliko prihvatite njihov talas saradnje.

LJUBAV: Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvesni problem u komunikaciji sa partnerom. Zapravo, to se dešava i mesec dana unazad, ali sada je potrebno da budete uz partnera i date podršku jedan drugom. Sigurno je da ćete provesti jedan period zajedno, posebno ako idete na zajednički zimski odmor. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu ljubav u svom okruženju ili je već to poznanstvo zaživelo, pa sada kao prijatelji mogu polako da razmišljaju o vezi i ljubavnoj energiji.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Skloni ste prehladi i nazebu, a najviše vam stradaju bubrezi, oči i sinusi. Često ne vodite računa o svom zdravlju, posebno ako idete ovog meseca na letovanje.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Rak ima sreće kada je posao u pitanju jer mu njegova neiscrpna energija neće dati mira i stalan rad. Važno je biti aktivan, ali žurba će učiniti svoje i nećete imati vremena za sebe. Druga polovina meseca može biti pomalo loša i kada su novac, finansije i ulaganja u pitanju. Sve se dešava sa razlogom jer morate napraviti radikalnu promenu, posebno morate postaviti stabilne temelje sa nadređenima. U sukobu ste sa autoritetom i to nije dobro za dalji poslovni angažman. Sarađujte sa vatrenim znakovima, posebno sa Strelcem ili Ovnom koji mogu biti od velike pomoći.

LJUBAV: Za Rakove u braku ili vezi, stanje na emotivnom nebu se poboljšava. Verovatno ste imali noći i dane koji su bili hladni i prazni bez reči, ali se sada situacija menja i vi možete polako da uđete u stabilniji period. Za one koji su sami, mesec jun može biti veliki izazov jer novu ljubav srećete negde daleko. Verovatno ćete provoditi dane i sate na internetu i tražiti idealnu ljubav ili ćete zbog posla putovati i upoznati nekog ko će vas zainteresovati. Lepi i

romantični trenuci su pred svim pripadnicima ovog sazvežđa i trebalo bi da uživaju.

ZDRAVLJE: Planete u junu će Raku omogućiti više aktivnosti ili bar potrebu da se aktivirate. Iako ste neko ko konzumira mnogo hrane, posebno slatko, moraćete taj višak šećera da izbacite na aktivniji način, nikako sedenjem i grickanjem ispred televizora. Zelenu, žutu i narandžastu hranu uvrstite u svoj jelovnik, posebno kupus, praziluk i brokoli a od voća narandže, jabuke i banane.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Jun je mesec kada dobijate nove saradnike sa kojima možete da ostvarite san o velikom privatnom poslu. Osobe Ovan i Jarac su idealne za vas i treba negde da sledite njihovu intuiciju i njihovu strategiju poslovnosti kako biste uspeli u svojim idejama. Samo posao u inostranstvu u ovom mesecu može da vam pomogne. Usmerite se na posao koji znate da radite i nemojte da se okrenete nekim navodno lakim zaradama, jer sve je to zamka. Vi ste sposobni za sve i polako koračajte svojim putem. Veći novac dolazi u drugoj nedelji meseca.

LJUBAV: Za one koji su u braku ili u vezi, jun može pomalo biti mesec razdvojenosti. Vaš posao čini da budete hladni ili nedovoljno bliski i otvoreni. Potrebno vam je da provodite vreme sa partnerom kako biste popravili situaciju. Pred kraj meseca stepen bliskosti raste. Slobodan Lav ima krila koja je raširio i kreće u pobede. Idealna ljubav kažu postoji u pesmama i bajkama, ali Lav zna da ona postoji u realnosti. Susret sa osobom koja ima dara zaumetnost, sport, rad sa decom biće idealni spoj.

ZDRAVLJE: Prva polovina meseca i može biti aktivna, ali druga polovina meseca nije dobro pokazana kroz aspekte. Lenjost, preterani hedonizam su velika opasnost za ovo sazvežđe. Samo kretanje leči sve.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

POSAO: Prva polovina meseca je jako uspešna u poslovma usluga. Spremni ste sve da radite i uradite za dobar posao i za ljude koji rade sa vama. Na polju posla očekujte nagle preokrete u saradnji sa drugima i u odnosu sa nadređenima Ukoliko ste privatnik onda ćete menjati posao ili dobiti još jednu ponudu. Bilo bi dobro da se posvetite javnosti i da više reklamirate svoj rad, dela i proizvode koje prodajete. Novac zarađujete u periodu između 13. i 17. i 21. i 25. juna. Device koje traže posao mogu imati uspešan period od treće nedelje u mesecu.

LJUBAV: Teško je do ljubavi, ali borite se kao i uvek. U prvoj polovini meseca možete očekivati i raskid, svađe, prepirke, nerazumevanje. To je sve teško za jednu Devicu da prihvati, ali bolji dani dolaze tek pred kraj meseca, kada možete obnoviti jednu staru vezu. Dosta dvoumljenja, dosta razmišljanja da li da se nastavi, ali bićete i više nego srećni da se taj neko vrati. Druga polovina meseca biće značajna za one koji su u braku ili vezi. Ako je bilo  tenzije, sada je vreme da se stvari smire i pokrenete ljubav i strast.

ZDRAVLJE: Potreban vam je vazduh i priroda. Devica ima problem sa šećerom jer ne troši energiju na pravi način, a nervoza i glukoza rastu. Hrana je lek, a kretanje, vežbe, sport isceljenje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    27. maj 2021 | 22:26

    Blizanci jesu sasav znak ali da u junu idu na zimski odmor, to jos nisam cuo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA