Od njih svi beže i pre nego što započnu vezu: 5 znakova Zodijaka koji su teški u ljubavi

Neki predstavnici horoskopskih znakova predodređeni su za duge veze, dok je nekima teško i da započnu ljubavnu priču

  • 3
foto Pixabay foto Pixabay

Astrolozi kažu da čak i to kakvi ćemo biti u ostvarivanju emotivnih veza određuje raspored planeta na nebu u momentu našeg rođenja.

Neki horoskopski znaci predodređeni su za duge veze i srećne brakove, dok je drugima teško da ostvare svoju ljubavnu bajku.

Poznavaoci astrologije tvrde da postoji 5 znakova Zodijaka koji su teški u ljubavi i koji s mukom ulaze u emotivne veze.

Ovan

Ovnovi su partneri s kojima se veza završi i pre nego što počne. Ne odnose se pažljivo prema prema onome ko ih interesuje.

Prave planove bez uključivanja potencijalnog partnera u njih i iznenade se kada druga osoba ne može da ispuni ono što su oni zacrtali.

Njima je jedino važno da isteraju ono što su sami zamislili, a u vezi ostaju samo sa onima koji su spremni da se povinuju njihovim željama.

Bik

Bikovi imaju složen niz testova i ispitivanja koje bi trebalo da prođe njihov potencijalni partner. Problem je što toliko dugo pokušavaju da se uvere da je neko dobar za njih, da na kraju druga strana izgubi strpljenje i "odleprša".

Bikovim svojim ponašanjem nateraju potencijalnog partnera da veruje kako je besmisleno pokušavati da dokazuje da je vredan njihove pažnje.

Vaga

Vage su toliko oprezne i plaše se da ne kažu nešto pogrešno da će dane izgubiti u merenju i preispitivanju kako nešto da vam saopšte.

U suštini, one teško pokazuju emocije i boje se da će nekoga povrediti onim što kažu, pa odlažu u nedogled bilo kakav razgovor o vezi.

Horoskop, Vaga Foto: Shutterstock

Većina njihovih potencijalnih partnera ima utisak da Vaga ne zna šta hoće i da nikada neće saznati, pa često izgube strpljenje i odu pre nego što išta s njima i započnu.

Vodolija

Vodolijama su prijatelji često ispred emotivnog partnera, što za onog ko se odluči za vezu s njima nije uvek prijatno. Često se dešava da njihovi potencijalni partneri ne znaju da li su im samo prijatelji ili i nešto više.

Ta granica kod ovih predstavnika Zodijaka je vrlo tanka, a i njima jeste najbitnije da pre svega sa partnerom budu najbolji prijatelj, što je za neke osobe u romantičnim odnosima neshvatljivo.

Ribe

Možda toga nisu svesne, ali Ribe očekuju da im već posle prvog sastanka potencijalni partner čita misli. One očekuju da druga strana odmah zna šta osećaju i žele, a da to nisu rekle.

Od partnera uvek očekuju da on napravi prvi korak, a iz straha da budu povređene često ostavljaju utisak da ne žele ništa više od poznanstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA