Venera donosi reku emocija: Strelčevi ulaze u paralelne veze, Vodolije prati sreća na svim poljima

Do 27. juna planeta ljubavi boraviće u znaku Raka i doneti promene pripadnicima svih znakova Zodijaka

  • 0
Ljubav, zaljubljeni par Foto: Shutterstock

Venerina pozicija u vodenom znaku Raka, gde će ostati gotovo do kraja juna, je dobra, ali suštinski osetljiva, upozorava astrolog Aleksandra Bjeljac. Ovakva Venera hrli ka tradiciji, korenima i porodičnim vrednostima, ali isto tako ova Venera može da bude previše saosećajna i brižna.

Takođe, Venera u Raku može da izazove manjak samopouzdanja, ali sve to ide iz straha da ne izgubi nešto što je za nju bitno. Ona ovde širi svoja osećanja, emocije i ide dušom ka ostvarenju svog cilja.

OVAN

Očekuje vas uživanje sa porodicom i sa voljenom osobom, ali i uređenje doma. Prijatno ćete se osećati u krugu porodice. Dobar je period za prodaju ili kupovinu životnog prostora. Aspektovani su dobici kroz kuću i uopšteno porodicu.

BIK

Pozicija Venere u Raku donosi vam prijatna druženja, mnogo više kretanja, dobru i perspektivnu komunikaciju sa vama bliskim ljudima, rođacima, komšilukom... Ljudi će vam verovati, želeće da budu deo vašeg društva. Moguća su i kraća putovanja.

BLIZANCI

Možete da se nadate manjim dobicima i poklonima – dok je Venera u Raku pratiće vas sreća kroz finansije. Ovo je period kada možete nabaciti koji kilogram više, jer će vam se otvoriti apetit, pogotovo ka slatkišima.

Horoskop, ljubav Shutterstock

RAK

Samopouzdanje, osećaj poletnosti, sreće i suštinskog zadovoljstva obeležiće ovaj tranzit. Privlačićete pažnju drugih. Neki Rakovi će menjati fizički izgled, neki će se intezivnije sređivati, jer će želeti da budu zapaženi.

Rakovima je aspektovana pozitivna promena na ljubavnom planu, pa ako ste usamljeni možete u ovom periodu uploviti u emotivnu vezu.

LAV

Dok Venera bude prolazila kroz znak Raka vi ćete poželeti da se povučete „sa scene“. U ovom periodu ćete uživati sa voljenom osobom, meditirati i planirati odlazak na odmor. Takođe, moguća su dalja putovanja sa voljenom osobom.

DEVICA

Očekuje vas dosta druženja sa prijateljima, upoznavanje novih prijatelja, kao i sticanje bitnijih kontakata. Aspektovano je, takođe, ispunjenje sitnijih želja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA