≫ 

3 ključna datuma za ljubav u julu 2021: Venera u Lavu prvo će nas dobro namučiti, a onda i nagraditi

Lošim vezama i brakovima konačno dolazi kraj, a nove ljubavi uleću u život poput meteora

  • 2

Od 27. juna do 22. jula planeta ljubavi Venera boraviće u znaku Lava. Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva ključne datume na koje bi pripadnici svih znakova Zodijaka trebalo da obrate pažnju tokom ovog aspekta.

Glamur, sjaj i dominacija su odlike Venere u vatrenom znaku Lava. Ona svojim položajem u znaku vatrenog Lava žudi za istinskom ljubavlju. Trudiće se da bude primećena i prihvaćena, ali će biti spremna i na igru zavođenja. Učiniće sve da bi ostvarila svoj cilj.

Venera u znaku Lava je pod dejstvom Sunca, pa će težiti priznanjima, sjaju i glamuru. Ovakva Venera je u potrazi za dominantnijim partnerima, voli jake ličnosti, ali takve i privlači.

06. jul

Venera će praviti opoziciju sa Saturnom. Ovo je period kada će biti dosta nezadovoljstva, period hlađenja, period koji je nepovoljan za ulazak u nove veze.

Takođe, mogući su prekidi loših veza i brakova. Aspektovani su loši i teški odnosi sa starijim ljudima, kao i sa autoritetima.

08. jul

Venera kvadrat Uran - aspekt koji najavljuje da će odnosi doživeti svoju eskalaciju. Onima koji se već duže vreme "lome" da li da ostanu u lošoj vezi ili braku ili da se odvaže i "dignu sidro", ovaj aspekt pomaže da donesu definitivnu odluku.

Dan najavljuje okončanje veza i brakova koji su već pred krajem neko vreme, bez mogućnosti pomirenja. Partneri će želeti više slobode.

Neki ljudi će samo nestati iz vašeg ljubavnog života bez pozdrava. Izbegavajte svađe, ljubomorne scene i uopšteno rasprave sa voljenom osobom.

12. jul

Venera će napraviti konjukciju sa Mesecom i Marsom, pa možemo očekivati jake strasti, širenje ljubavi, dosta započinjanja veza, trudnoća, predloga za zajednički život, prosidbi...

Horoskop, astrologija, ljubav Foto: Pixabay.com

Sve ima potencijal za visok sjaj, za sopstveni pečat i kvalitet. Sve ono što se desilo pre ovog aspekta sa drugim planetama koje je Venera, očigledno, morala da pravi, sada je iza nas.

U život nam stižu neke nove osobe sa kojima ćemo graditi bolje i kvalitetnije odnose.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Kad prave ljubavi ginu: Pet horoskopskih znakova koji će vam zagorčati život posle raskida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA