≫ 

Horoskop za leto 2021: Ovnove čeka mnogo posla, Vage otkrivanje velike tajne, a Vodolije nova veza

Ludi letnji ples čeka skoro sve predstavnike Zodijaka - neke na poslovnom, a neke na ljubavnom planu

  • 0
Horoskop

Foto: Pixabay

Sunce je 21. juna ušlo u sazvežđe Raka i donelo početak leta, koje će biti puno izazova za mnoge horoskopske znakove. 

Ovog leta sreća u ljubavi čeka lucidne Vodolije, romantične Vage će morati da otkriju dugo čuvanu tajnu, dok će uporni Bikovi morati da odluče šta konačno hoće od života i ljubavi.

Ovan

 

Ovnovi ovo leto započinju aktivno sa sređivanjem okućnice, jer se od 21. juna do 21. jula Sunce nalazi u vašoj 4. kući. Možete da planirate preseljenje ili porodične izlete.

Kad Sunce uđe u vašu 5. kuću, od 22. jula kreće žurka u vašem društvenom životu. Otvara se mogućnost za novu vezu, a verovatno ćete rešiti da godišnji odmor provedete sami kako biste se prepustili čarima svog hobija.

Krajem avgusta, kad kreće sezona Device, a Sunce, Mars i Merkur se susretnu u vašoj 6. kući, sledi vam povratak u staru firmu ili ponuda za posao. Moraćete da budete dobro organizovani, jer će vas sačekati mnogo neodložnih poslova i svakodnevnih zadataka

Bik

 

Leto započinjete putovanjima, što će u vašem slučaju potaknuti ulazak Sunca u vašu 3. kuću od 21. juna, gde će biti do 21. jula. Tokom sledećih nekoliko sedmica mogli biste se prepustiti pustolovinama tako što ćete posetiti neko novo mesto.

Kada se Sunce premesti u vašu 4. kuću, od 22. jula više ćete se okrenuti porodici, a možda ćete odlučit i da se preselite blizu roditelja. Ovo je razdoblje u kome bi trebalo da se odmorite i iskoristite vreme kako biste se povezali s porodicom da kasnije ne bi žalili zbog pogrešnih odluka.

Krajem avgusta, Sunce će se sresti s Marsom i Merkurom u vašoj 5. kući, što će vam omogućiti da kraj leta maksimalno iskoristite. Iako će se mnogima oko vas život nakon letnog odmora brzo vratiti u normalu, vi ćete zaključiti da još imate vremena za druženje i izlaske ili da se bavite hobijima koji vam donose radost.

Ljubavna veza u kojoj ste biće na prekretnici - ili ćete je ozvaničiti, ili će partner zauvek otići iz vašeg života.

Blizanci

 

Početkom leta, od 21. juna do 21. jula, kad vam Sunce bude u 2. kući, vama će u prvom planu biti posao. Možda imate neke svoje projekte koje razvijate ili bi trebalo da završite projekat na poslu koji će vam doneti napredak u karijeri ili povišicu.

Od 22. jula do 21. avgusta Sunce će se useliti u vašu 3. kuću, što će vam dati vremena za putovanja ili povezivanje s ljudima u vašem okruženju. Možda ćete i na letovanju steći neka nova poznanstva.

Krajem leta, kad se Sunce sretne s Marsom i Merkurom u vašoj 4. kući, mogli biste da poradite na uređenju doma ili da se preselite u novi stan ili kuću.

foto Pixabay

foto Pixabay

Rak

 

Tokom ulaska Sunca u vaš znak, leto započinjete na visokoj nozi. Od 21. juna do 21. jula bićete u centru pažnje i možete da privučete nove veze ili nove mogućnosti u svoj život.

Od 22. jula do 21. avgusta, Sunce će se preseliti u vašu drugu kuću, a vi ćete sa puno samopouzdanja napredovati na poslu. Ako ste sami svoj gazda, možda ćete imati priliku za novu saradnju ili bolju zaradu.

Krajem avgusta, kad se Sunce sretne s Marsom i Merkurom u vašoj 3. kući, možda ćete biti motivisani za više čitanja ili pisanja. Osim toga, mogli biste da napravite neke planove putovanja za kraj leta.

Lav

 

Početkom leta, kada Sunce uđe u vašu 12. kuću, od 21. juna 21. jula, bićete povučeni i u svom svetu. Možda se pojave neki strahovi ili teskobe, a moguće je da ćete osvestiti da u vašem okruženju postoje određeni odnosi i ljudi kojih ćete poželeti da se oslobodite.

Od 22. jula do 21. avgusta Sunce se premešta u vaš znak i počinje sezona Lavova, tako da ćete se osloboditi strahova i imaćete više energije za nove ciljeve i interese. Možda na kraju privučete neke nove veze u svoj život ili ćete osetiti kako se članovi familije najednom okreću vama, posle dugogo perioda zategnutih odnosa.

Krajem avgusta, kada se Mars i Merkur sretnu u vašoj drugoj kući, pojaviće se uzbudljive mogućnosti za posao. Tada možete da pokrenete nove poslovne planove koje će vaši nadređeni dočekati raširenih ruku. 

Devica

 

U prvoj trećini leta, dok se Sunce useljava u vašu 11. kuću, vaš raspored će bit prepun društvenih aktivnosti. Možda odlučite da se uključite u novo društvo ili ćete se viđati s prijateljima više nego inače.

Od 22. jula do 21. avgusta , Sunce se useljava u vašu 12. kuću i napokon ćete dobiti malo vremena za sebe. Međutim, možda ćete osetiti pad energije. U fokusu će vam biti i vaše mentalno zdravlje, a i više ćete se pozabaviti onome što osećate.

Pred kraj avgusta Sunce će se sastati s Marsom i Merkurom u vašem znaku, a vi ćete biti spremni da se ponovno aktivirate i krenete prema ostvarenju svojih ciljeva u privatnom i poslovnom životu.

Bićete fokusirani na sebe i smišljaćete kako da svoje potrebe stavite na vrh lestvice prioriteta. Iako ste praktični, vi ste češće na usluzi drugima nego sebi - sada će doći trenutak da to promenite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA