≫ 

Rakovi su saosećajni, ali imaju tešku narav: 5 negativnih osobina najemotivnijeg znaka Zodijaka

Loše strane horoskopskih znakova često se zanemaruju

  • 11
Horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Senzualni, intuitivni i emocionalni, Rakovi su jedan od najosećajnijih horoskopskih znakova. Uprkos tome, postoje neke negativne osobine Raka kojih bi i oni sami trebalo da budu svesni.

Duboko intuitivan i sentimentalan, Rak može biti jedan od najizazovnijih znakova Zodijaka za upoznavanje. Emocije Raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije.

Saosećajan i empatičan, Rak je veoma privržen ljudima koji ga okružuju. Za osobe rođene u ovom vodenom znaku odanost je ključna reč.

Vladajuća planeta Mesec navodi Raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni direktnom pristupu. On samo ima potrebu da vas veliča pre nego što se oseti dovoljno sigurno, kako ne bi rizikovao odbijanje.

Mesec mu daje sposobnost psihičkog proboja koji Rak može razviti tokom života, ako tako izabere.

Međutim, svoje negativne osobine Rakovi vešto kriju, tako da ćete se možda i iznenaditi kad shvatite na pta su sve spremni i šta od njih možete da očekujete.

1. Preosetljivi su 

Vođeni Mesečevim fazama, Rakovi imaju snaže emotivne promene u raspoloženju. Njihovo raspoloženje varira od ekstremne sreće do ekstremne tuge. Uvek pokazuju razumevanje za tuđa osećanja, ali takođe isto žele zauzvrat.

Čim ih nešto emotivno pogodi i uznemiri, postaju patetični i teški za slušanje.

foto Pixabay foto Pixabay

2. Veoma su osvetoljubivi

Iako to mnogi nikada ne bi mogli ni da pomisle, rRakovi su i te kako osvetoljubili i neraspoloženi kada nešto nije onako kako su oni zamislili. Poznato je da Rakovi postaju ćudljivi i neraspoloženi dok ne dobiju ono što žele. Zato oprezno sa njima kada stvari ne idu onako kako su oni naumili - skloni su pasivnoj agresiji.

3. Nepoverljivi su

Ljudi ih često optužuju da su vrlo sumnjičavi. Rakovi će ispitati svaki detalj o vama, kako bi bili sigurni da mogu da vam veruju. Ova njihova karakterna crta verovatno proizilazi iz straha da će biti odbačeni i napušteni.

4. Znaju da budu veliki pesimisti

Kada se suoče sa neuspehom, Rakovi padaju u depresiju i ništa ih više ne zanima. Dopustiće negativnim mislima da ih obuzmu i neće učiniti ništa da se izvuku iz lošeg raspoloženja.

Često će izraziti svoje negativne poglede na život i neće vam dozvoliti da im pokažete svetlo na kraju tunela. U tom mraku se ipak bolje osećaju - mogu da drame, da patetišu, jadikuju i isisaju vam energiju. Pa ako ste spremni na to, samo izvolite...

devojka, voda, lice, horoskop Foto: Pixabay

5. Manipulišu

Rak postaje manipulator kada želi nešto što ne može da ima. Jedna od skrivenih osobina ovog znaka Zodijaka je sklonost ka manipulaciji. Budući da su Rakovi uvek puni razumevanja, oni tačno znaju šta bi trebalo da urade kako bi dobili ono što žele.

Uprkos negativnim osobinama, njihova staklena srca bi trebalo čuvati, jer ako steknete poverenje jednog Raka, ljubav i naklonost je minimum koji ćete dobiti od njih.

Video: Šta kaže astrologija, koje su vaše mane?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    1. jul 2021 | 19:23

    Teski manipulatori,foliranti,glume zrtvu,negativni,nezadovoljni..sto dalje od njih!

  • Mm

    1. jul 2021 | 20:18

    Zene Rakovi najbolje 🧡🦞 !! Nema im ravnih, nemaju mane!!

  • Dara

    1. jul 2021 | 21:11

    Muz mi je rak. Kada je sve ok, nema bolje osobe od njega, prava uzivancija.😇 Kada mu naidju bubice, tezi od crne zemlje, neizdrziv.😩

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA