≫ 

Pouzdani prijatelji, odani saradnici, dobrodošli u svakom društvu: Ovaj horoskopski znak svi vole

Važe za dobre prijatelje , poželjne saradnike, ali i ljubavne partnere koji znaju da vole bezuslovno

  • 7
Horoskop, Ribe Foto: Shutterstock

U astrologiji važi pravilo da se određeni horoskopski znaci slažu sa drugima, ali samo jedan od svih može da funkcioniše sa svima i poželjan je i kao kolega i kao rođak, ali i kao ljubavni partner.

Oni su posebni po svojoj suptilnoj duši, a njihov blagoslov je u tome što  umeju da obuju tuđe cipele i prošetaju u njima pa samim tim pokažu i empatiju za drugu osobu.

To Ribe čini najpoželjnjijim prijateljem. S njima uglavnom nema nesporazuma, jer se lako uklapaju u svaku situaciju.

Evo zašto su one posebne:

Lako se prilagođavaju 

Ribe su promenjiv znak. Promenjivi znaci su još Blizanci, Device i Strelčevi. Pošto su oni rođeni u doba godine kada se sve menja uvek se  ako prilagođavaju i idu dalje u skladu sa promenama. Ribe su naglašeno prilagodljive, jer su vodeni znak, pa imaju izražen osećaj za empatiju.

Pouzdan su prijatelj 

Bez obzira što su izrazito osetljive, Ribe su izuzetno pouzdane. Sa jedanaestom kućom kojom vlada Saturn, planeta pravila i odgovornosti, a koja je polje prijateljstva, ozbiljno shvataju prijateljstva i zajednicu. Jednom kad steknu pravog prijatelja, daće sve od sebe da taj odnos traje.

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Rođaci za poželeti

Ribe su poslednji znak Zodijaka i zbog toga ih astrolozi smatraju "starim dušama".

Kao deca vole da se druže sa starijim članovima porodice prema kojim zbog svoje obzirnosti uvek iskazuju duboko poštovanje. Kada odrastu uspevaju da u sebi sačuvaju dečiju čistotu i dobrotu, pa su vrlo često omiljene ličnosti među najmlađim članovima familije. Veoma su brižni i sve će učiniti da oni koje vole budu srećni.

Romantične duše

Ribe izrazito vole ljubav. Pored toga što važe za izuzetno povučene i zatvorene, kada odluče da vam poveruju i otvore se svaki trenutak s njima biće pravo uživanje i blagoslov. Kada odluče da se upuste u vezu njihova ljubavna priča liči na najromantičnije filmske scene. Potpuno su predani i daće sve od sebe da partnera učine srećnim.

Odani saradnici

Njihovim poljem posla i karijere vlada Sunce. To im omogućava da brzo i lako preuzmu kontrolu na poslu. Ribe su odani saradnici koji ostaju i prekovremeno na poslu, što šefovi obično kod njih znaju da cene. Oni su znak koji svi žele u svom timu.

Video: Koji horoskopski znakovi utehu traže u hrani?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve

    15. jul 2021 | 21:46

    Ribe u horoskopu koje znam su izuzetno manipulativni osvetoljubivi ili tunjavi i lenji

  • Kristina

    16. jul 2021 | 04:41

    Dosta sam riba upoznala,mogu da kažem da su dve do tri ok osobe,a ostale ne daj boze.Dobro se kaže,ribu ne mozes uhvatiti ni za glavu ni za rep!

  • Zoran

    15. jul 2021 | 20:46

    To sam ja! :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA