Kako horoskopski znakovi nenamerno uništavaju svoje ljubavne veze: Rak drami, a Vage manipulišu

Neki pažljivo skrivaju svoje mane, sve dok se ne osete ugroženim

  • 1
Svađa, raskid Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima neke mane i negativne osobine, samo ih neki ispoljavalju, dok ih neki pažljivo čuvaju dok ih ne osete ugroženim. Ulazak u ozbiljnu vezu obično znači prihvatanje svih partnerovih vrlina i mana, makar nam ovo drugo bilo prilično teško.

Ipak, svako ima mračnu stranu, što je potpuno normalno, ali na njoj treba raditi – kao i na vrlinama.

Međutim, nekim horoskopskim znakovima mane često preovladaju, što dovodi do kraha ljubavne veze.

Ovan

Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak zbog očekivanja da partner treba da živi po njihovim pravilima. Postavljaju se superiorno u odnosu na partnera, a negativne i cinične komentare govore u najgore moguće vreme - Ovnovi baš znaju da zadaju niske udarce.

S druge strane, izuzetno su osetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su pogrešno protumačili može da im upropasti dan. Imaju preku narav, pa ako ih naljutite sledi vam rafal psovki i ružnih reči.

Bik

Kada oni misle da veza više ne vodi nikuda, oni jednostavno dignu ruke. Prave se da ih se ništa ne tiče i na suptilan način daju partneru do znanja da im je ponos važniji od svega.

Nisu neko ko vapi pa pažnjom, pa zbog toga često smatraju da ih je lako voleti, ali to često nije slučaj.

Takođe, Bikovi će nekad toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dete, što deluje veoma loše na samopouzdanje partnera, pa samim time i na sreću.

Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti niti milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga kasnije patiti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se ponašaju kao da imaju "prekidač emocija" - samo jedan potez i nema ih! Time jasno žele dati do znanja partneru da ga ignorišu. Blizanci nekada vape za greškom partnera kako bi imali šta da mu zamere.

Potreba za slobodom Blizanaca takođe može oterati partnera. Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku u stanju su da toliko odlažu obaveze da posle izvesnog vremena zaborave na njih.

Svađa, ljuta žena, izvinjavanje, muž Foto: Shutterstock

Rak

Preterana dramatičnost, traženje pažnje i i trošenje živaca na sitnice efikasan su način na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose.

Ako su Rakovi povređeni, biraće reči koje će vas "pogoditi" pravo u srce.

Za neke veće stvari u stanju su da se dure mesecima, pa čak i godinama, stalno ih nabijajući na nos. Ako uđu u destruktivnu fazu, potpuno će isključiti partnera, te će o njemu govoriti ružno pred drugim ljudima.

Lav

Pripadnici ovog znaka prave veliku famu oko svoje ljubavi, toliko da to može da optereti drugu stranu. Vole da budu zaljubljeni, ali više od svega vole da budu voljeni, paženi i maženi.

Ukoliko duže vreme Lav ne dobije dovoljno pažnje, on će se naprosto odljubiti i krenuti u potragu za partnerom koji će moći da mu pruži sve što jedan Lav očekuje.

Devica

Partner ovog znaka ima jednostavan zadatak - da usreći Devicu. Zbog toga se čini da odnos s njima nije veza puna emocija, već pravi pravcijati posao. Najveću štetu i sabotažu veze prave pasivnom agresijom i očekivanjem da bi partner trebalo da im čita misli.

Pre raskida veze, Devica će jedno vreme zvocati, a onda mudro zaćutati i zauvek nestati.

Vaga

Njih retko kad može nešto da iznervira, ali ako se to desi, probudićete jednog opasnog i osvetoljubivog manipulatora. Bez govora će napusiti zajednički krevet i otići u drugu sobu, a ukoliko pokušate da razgovarate s Vagom samo ćete doliti ulje na vatru.

Sledećeg jutra Vaga će se sigurno osećati loše zbog svog ponašanja, ali vam to nikada neće priznati. Retki su oni koji mogu da trpe takvo ponašanje, pa ih zbog toga ljudi često ostavljaju.

Škorpija

Jedan od načina na koji pripadnici ovog znaka mogu uništiti vezu ili brak je građenje nepoverenja prema partneru, pretpostavljajući da će biti prevareni.

Što je najgore, ako se Škorpije osećaju nesigurno čak i ako ne pronađu nikave dokaze, celu će stvar iskonstruisati u svojoj glavi i napraviti vam pakao od života.

Strelac

Strelčevi očekuju da partner voli, misli i želi sve isto što i oni i ne mogu da razumeju ukoliko neko ima drugačije mišljenje od njihovog. Najveći udarac im zadaju kompromisi, kojima nisu skloni, a što ih više sklope, to je sigurnije da se u podsvesti opraštaju od odnosa.

nersećna veza, partner, svađa, momak, devojka Foto: Freepik/drobotdean

Jarac

Jarčevi su veoma specifični i retko ko može da ih razume u potpunosti. Često su namršteni, ozbiljni i nedruželjubivi, pa to ume da otera ljude od njih.

Očekuju da partner ispuni sve njihove želje i ideje o tome kako treba živeti, pa i voleti.

Vodolija

Vodolije žive u svom svetu i nikome ne polažu račune. Partner često mora da naslućuje u kom je raspoloženju Vodolija, jer ona mudro ćuti i čeka na potez suprotne strane.

Odnos lako unište svojom distanciranošću, zbunjujućim ponašanjem i hladnoćom.

Ribe

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su promenljivog raspoloženja. Jednog dana ćete misliti da ste pravi srećnik što imate takvu osobu pored sebe, a već ćete sledeći dan pitati da li vaš ona uopšte i voli.

Njihova najgora mana koja može presuditi braku ili vezi je povlačanje u svoja četiri zida. Kad se na to odluče, Ribe vam neće dozvoliti da im priđete dokle god ne procene da će biti bezbedne da se vrate među ljude.

Takođe, veoma drže do privatnosti, a voljenu osobu često znaju da oteraju postavljajući neobične zahteve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Par

    20. jul 2021 | 09:24

    Koji se voli i postuje prilagodjava pravi kompromis taj nema problema ma koji znak bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA