≫ 

Stare ljubavi odlaze u istoriju: Večerašnji aspekt donosi emotivno pročišćenje za 3 znaka Zodijaka

Nekim znacima Zodijaka ovaj aspekt doneće rešenje na ljubavnom planu na koje su dugo čekali

  • 2
foto Pixabay foto Pixabay

Konjukcija Merkura i Meseca, kako poznavaoci Zodijaka tvrde, doneće promene za neke horoskopske znake i pomoći im da donesu važne odluke na emotivnom planu.

Ovaj aspekt, koji je počinje večeras i traje narednih nekoliko dana, doneće raščišćavanje i mogućnost da prebole bivše ljubavi.

Kada Mesec dotakne Merkur, tri horoskopska znaka osetiće se spremnim da prošlost ostave iza sebe i da se ponovo ludo zaljube.

1. Strelac

Iako to nerado priznajete, i dalje razmišljate o bivšem, tako da čak povremeno poželite i da se pomirite s tom osobom.

Ovaj aspekt omogućiće vam da se osvestite i shvatite da bi iza sebe trebalo da ostavite nekoga s kim ste prošli  težak i mučan period.

Merkur i Mesec će vam pokazati da vaš bivši ne misli na vas. Potrebno je samo promeniti perspektivu iz koje posmatrate svog bivšeg partnera i da shvatite da vas nije vredan.

Oni više ne igraju ulogu u vašem svetu, a od 8. avgusta ćete početi ozbiljno da se "lečite" od te pogrešne ljubavi. Kad ga konačno prevaziđete, otvorićete srce i um za novu ljubav.

2. Vodolija

Kad pomislite na svog bivšeg, razbesnite se. Razmišljanje o staroj ljubavi ne čini samo da se osećate loše, već imate osećaj da osoba koju ste nekada voleli na sve načine pokušava da vas drži vezanom za sebe.

Vi ne zaboravljate da je vezanost koren svake patnje. Postajete toga svesni i u skladu sa vašom prirodom koja traži slobodu, iznalazite načine da potpuno prekinete svaki kontakt s bivšim.

Dosta je bilo, i iako niste bili spremni da to prihvatite neko vreme, sada imate Mesečevu konjukciju sa Merkurom koja će da ubrza stvari.

Reći ćete konačno: "Gotovo je!"

I vašem partneru će to biti jasno, pa će posle duže vremena konačno shvatiti da ozbiljno mislite kada kažete da za vas dvoje ne postoji zajedničko sutra.

foto Pixabay foto Pixabay

Čim se oslobodite te vezanosti i okova koje vam je nametao bivši partner, u vašem životu će se pojaviti neko ko će vas potpuno oduševiti, toliko da ćete se zaljubiti na "prvi pogled".

3. Ribe

Kako je Ribama uvek teško da budu direktne i grube, tako su i sklone da dugo trpe i tolerišu bivše i njihove hirove, gotovo mazohistički.

Međutim, konjukcija Meseca i Merkura učiniće čuda i vi ćete konačno skupiti snage i otvoreno reći svom "mučitelju" da vas ostavi na miru.

Ma koliko da on insitira i moli da mu se vratite, vaš konačan odgovor će biti: "Ne!" Ovog puta neće mu pomoći ništa, pa ni emotivne ucene kojima je sklon, a na koje ste vi "padali" u prethodnom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. avgust 2021 | 21:29

    Ali istorija se kroz neki vremenski period ponavalja ,pa postoji mogucnost da se stare ljubavi vrate 😉bilo je takvih primera u necijim istorijskim zivotima zar ne🤪

  • Bivse

    9. avgust 2021 | 07:30

    Ljubavi su bivse. Da su bile prave bile bi sadasnje. A vracanje na staro, to je za srednjoskolce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA