≫ 

3 horoskopska znaka koja se plaše ljubavi i zaljubljivanja: Ne mogu da podnesu da im neko slomi srce

Dok mnogi jedva čekaju da se zaljube i uživaju u ljubavi, ovi znaci Zodijaka su oprezni i beže od emocija

  • 3
Horoskop, astrologija, ljubav

Foto: Pixabay.com

Većina ljudi sanja o pravoj i istinskoj ljubavi i jedva čeka da upozna nekog posebnog s kim će ostati do kraja života. Astrologija, međutim, kaže da postoje pripadnici Zodijaka koji od ljubavi i zaljubljivanja beže kao "đavo od krsta".

Prema njihovim tumačenjima, tri horoskopska znaka posebno se plaše da pokažu ranjivost i zaljube se tako da "izgube glavu".

1. Lav

 

Predstavnici ovog znaka Zodijaka su samouvereni i samopouzdani, ali se plaše "slomljenog srca". Ne veruju ljudima u potpunosti i ne posvećuju se nikome, nisu u stanju da prepuste u potpunosti, a kada vole uvek zadrže određenu distancu.

2. Devica

 

Device se plaše zaljubljivanja. Imaju problema sa poverenjem i stalno strahuju da bi partner mogao da ih izda i poigra se sa njihovim osećanjima.

One "povlače ručnu" čim shvate da su nekom počele da budu previše naklonjene za njihove standarde i sposobnosti odbrane od povređivanja.

3. Strelac

 

Poznato je da su Strelci avanturistički nastrojeni, ali što se tiče ljubavi, uplašeni su i povučeni. Ne padaju lako na ljude i paze da sebi uvek obezbede zaštitu od potencijalnog emotivnog povređivanja.

Video: Svaki horoskopski znak ima svog ljutog neprijatelja, ali jedan se izdvaja od svih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strelac

    19. avgust 2021 | 00:24

    Istina...

  • 19. avgust 2021 | 08:30

    Devica se plaši? Momak je to (u horoskopu 🤣), naprotiv napisanom, toliko se prepustio, otvorio, toliko se bori za mene, za nas. Znam ga nekoliko godina i strah u njemu nisam videla. A odlično sama znam šta je strah.

  • 🤭

    19. avgust 2021 | 12:31

    Zaboravite jarca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA