≫ 

Šta donosi retrogradni Uran: Svaki horoskopski znak izazvaće da promeni perspektivu, a onda i život

Uran je tu da pomogne u procesuiranju životnih promena, a svaki znak moći će da izvuče maksimum u toku ovog astrološkog fenomena

  • 1
Uran

Foto: Pixabay

Uran je planeta revolucija, originalnosti i neočekivanih promena. Ova planeta se jedina okreće oko svoje ose i na taj neobičan način obilazi Sunce, pa je i njegov uticaj na ljude specifičan. Tamo gde se on nalazi u natalnoj karti, nalazi se područje nemira, novog i neistraženog, originalnosti i napretka, objašnjavaju astrolozi.

Retrogradni Uran počinje danas, 19. avgusta i trajaće sve do 18. januara 2022. godine. Ova retrogradnost je više suptilna nego stresna, ali je ipak period u kom ćete morati da donesete neke teške, ali i važne odluke.

Uran je tu da pomogne u procesuiranju životnih promena, a svaki znak moći će da izvuče maksimum u toku ovog astrološkog fenomena.

Pogledajte kako će ovaj retrogradni Uran da utiče na vaš horoskopski znak:

Ovan

 

Vaš odnos prema novcu i materijalnim dobrima se menja. Možda ste nedavno doživeli neke neočekivane promene u svojoj finansijskoj situaciji ili pristupu resursima.

Iskoristite ovu retrogradnost da ostvarite uspeh tako što ćete ostati otvoreni za iznenadna saznanja o tome šta vam je zaista važno.

Bik

 

Kao pragmatičan zemaljski znak, cenite stabilnost i predvidljivost čvrste rutine. Ali pošto Uran donosi buntovnu iskru, ova retrogradnost će vam pomoći da "razdrmate" svoj život.

Radite na tome da prihvatite svoju autentičnost, čak i ako to znači kršenje nekih pravila i izlazak iz uobičajenih okvira.

Blizanci

 

Ova retrogradnost osvetljava vašu duhovnu stranu, zato nađite vremena da razmislite o svemu što intuitivno osećate. Obratite posebnu pažnju na svoje snove i ostanite otvoreni za vizije, jer može doći do neočekivanih spoznaja koje vam dolaze kroz suptilno područje vaše podsvesti.

Ovo je vreme kada vašoj duši treba da date prostora za istraživanje.

Blizanci, horoskop

Foto: Pixabay.com

Rak

 

Vaš odnos prema prijateljima i vaša uloga u društvenom okruženju su se u poslednje vreme promenili - i ova retrogradnost je važno vreme da razmislite o tome kako stvari stoje.

Možda ćete se povezati sa novim ljudima koji vam na kraju mogu doneti uzbudljive mogućnosti ili ćete otkriti da ste se odvojili od starog društva. Prihvatite promene u kolektivnoj energiji.

Lav

 

Sa Uranom koji prolazi kroz vaš sektor karijere, verovatno ste se suočili sa mnogim neočekivanim razvojem događaja i naglim promenama na poslu.

Ova retrogradnost traži od vas da razmislite o okolnostima i izborima koji su vas odveli do profesionalnog položaja i da ih iskoristite za lični napredak. Vreme je da budete inovativni.

Devica

 

Kao zemaljski znak, poznati ste po tome što ste praktični, ali ova retrogradnost traži od vas da rizikujete i budete otvoreni za isprobavanje novih stvari, čak i ako vas to odvede sa utabanog puta.

Putovanje u poslednji čas ili iznenadna prilika mogli bi biti upravo ono što vam je potrebno da vam "razdrma" život.

Vaga

 

Usred ste zanimljivog perioda kada su u pitanju vaše finansije i odnosi s ljudima. Ova retrogradnost bi mogla da vam donese iznenadne prepreke.

Možda ćete konačno uspeti da prevaziđete neke finansijske nedostatke ili počnete da eksperimentišete sa novim ulaganjima. Obavezno postavite čvrste granice dok istražujete.

Škorpija

 

Vaši intimni odnosi trenutno su podložni promenama, pa je možda vreme da istražite neku nekonvencionalnu dinamiku. Ova retrogradnost nudi vam priliku da sagledate stanje stvari u vašim odnosima i shvatite koja pravila morate da donesete (i prekršite) da biste ostvarili slobodu.

Zapamtite, niko ne može diktirati kako ćete postupati osim vas i vašeg partnera.

Strelac

 

Kao spontani znak, radije ne biste da vas sputava strogi raspored. Ali s prolaskom Urana kroz sektor vaše karijere, verovatno ste otkrili da razvijate nove svakodnevne navike.

Ovaj retrogradni trenutak je vreme da pregledate svoj rokovnik i isprobate neke nove metode kada je u pitanju svakodnevni rad.

strelac, horoskop

Foto: Pixabay.com

Jarac

 

Usred ste veoma kreativnog perioda, pa očekujte nove uvide i puno inspiracije. Ova retrogradnost nudi vam priliku da ponovo pregledate prošle ideje i pronađete načine da ih inovativno primenite u budućnosti.

Ta energija otvorenog uma može se preliti i u vaš ljubavni život, pa tražite nove ljude i romantiku na neobičnim mestima.

Vodolija

 

Trenutno razvijate nove vidove samoizražavanja, pa vam ova retrogradnost pomaže da shvatite šta to znači. Možda će vas u ovom periodu manje zanimati druženje, a više ćete želeti da provodite vreme sami sa sobom.

Poslušajte svoju intuiciju.

Ribe

 

Naši domovi bi trebalo da budu naše utočište, ali trenutno se možda borite da pronađete osećaj stabilnosti. Budući da je vaša vladajuća planeta Uran retrogradna kroz sektor povezan sa kućom, možda ćete morati da se suočite s neočekivanim popravkama ili naglim promenama vaše situacije sa nekretninama.

Praktikujte meditaciju da biste sebi pomogli da ostanete usredsređeni.

Video: Noć veštica i retrogradni Merkur u istom danu: Neka se ova četiri znaka pripreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    19. avgust 2021 | 21:00

    Postoji i retrogradni Uran? A ja mislio da se svijet vrti samo oko retrogradnog Merkura. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA