6 horoskopskih parova čiji je brak osuđen na propast: Jedna kombinacija mogla bi da bude kobna

Pojedini znaci Zodijaka, ma koliko da im se čini da su zaljubljeni i srećni, trebalo bi da izbegavaju da stanu pred matičara

  • 5
Horoskop, par, ljubav, zalazak sunca, romantika Foto: Pixabay

Osobe rođene u određenim horoskopskim znacima ne bi se trebalo da se venčavaju, jer bi njihov brak mogao loše da se završi.

Prema astrologiji, postoji šest horoskopskih parova koji ne bi trebalo da pomisle na venčanje kao opciju.

1. Ovan i Rak

Brak između Ovna i Raka završio bi se sigurno u suzama i histerijom. Ponekad različite ličnosti mogu da se dopunjavaju, ali ponekad to ne bude tako. To važi za osobe rođene u znaku Ovna i Raka.

Iako bi njihov brak krenuo dobro i na početku izgledao obećavajuće, Ovan bi ubrzo postao previše dominantan za nežnog Raka. Astrolozi savetuju da ovi znaci ne idu pred oltar.

2. Bik i Ribe

Njihov brak bi mogao da potraje pola godine. Ono što im je zagarantovano jeste potpisivanje papira za razvod.

Razlike u pogledu snova i ambicija razdvojiće Bika i Ribe. Bik želi uspešnu karijeru i ugledan porodični život. S druge strane, Ribe su teški manipulatori , dok su Bikovi iskreni i ne podnose kada shvate da su izmanipulisani.

3. Blizanci i Jarac

Ovaj par ima mnoge slabosti, a jedan od najvećih problema s kojim se uglavnom suočavaju je  nedostatak komunikacije i volje za kompromisom kada su u pitanju neke životno važne stvari.

Blizanci vole brz život, a Jarac voli kada je njihov život organizovan i sistematičan. Njihov brak bi bio osuđen na propast, a vrlo brzo razlike u karakterima bi između njih dvoje napravile nepremotiv jaz.

Sumnja, laž, prevara, svađa, tuga Foto: Shutterstock

4. Lav i Škorpija

Kombinacija Lava i Škorpije je najgori mogući recept za bračnu zajednicu. Vezuje ih isključivo strast. Oba horoskopska znaka su izrazito svojeglava i uvek žele da bude po njihovom. Imaju izuzetno snažne ličnosti, pa im je bračni život nezamisliv.

Lav i Škorpija bi većinu vremena u braku proveli u svađi, a njihov odnos bio bi pitanje života i smrti. Čak bi mogao da bude koban po jedno od njih.

5. Devica i Strelac

Osobe rođene u ovim znacima trebalo bi sebi da uštede vreme i izbegavaju vezu jedno sa drugim kako im srca na kraju ne bi bila slomljena. Devica i Strelac nemaju puno zajedničkih stvari, a nisu baš ni strpljive osobe, naročito kad treba saslušati i razumeti tuđe probleme i drame.

Devica je tradicionalna, a Strelac avanturista. Ona je organizovana, on nemaran. Te razlike u jednom momentu postaju nepremostive.

6. Vaga i Vodolija

Vaga i Vodolija mogu "na prvu loptu" da osete magnetsku privlačnost. Međutim, oni umeju da budu odlični prijatelji jedno drugom, ali sasvim je druga priča kada je reč o romantičnoj vezi.

Kada veza postane intenzivnija i ozbiljnija, nedostatak ozbiljnosti kod oba znaka će ih okrenuti jedno protiv drugog, pa će se razotkriti sve razmirice u njihovom odnosu. I jedno i drugo su prilično netolerantni i svoji, vole slobodu i njihova zajednica će se izvesno raspasti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lavica

    20. avgust 2021 | 19:08

    Moj skorpion i ja vas demntujemo vec dugi niz godina. Ne bih ga menjala ni za sta na svetu ❤️😍❤️

  • Vodolija

    20. avgust 2021 | 19:30

    Vaga i ja u braku 12godina bez problema.

  • Рак

    20. avgust 2021 | 23:14

    Жена ован ја рак, 23 године брака.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA