Rečenice koje vam nikada neće oprostiti: Šta najviše boli muškarca Bika, a šta Vodoliju

Razmislite dvaput pre nego što mu kažete neke stvari u ljutnji

  • 4
Ljut muškarac, ljutnja, bes Foto-ilustracija: Shutterstock

Nije lako održati emotivnu vezu i dugo prijateljstvo, a nekada je dovoljna samo reč da se brzinom svetlosti nađete u bezizlaznoj svađi. Muškarci uglavnom izbegavaju svađe i prvi prilaze posle iste, međutim, postoje stvari preko kojih ni oni ne mogu da pređu. 

Možda ste izgovorili rečinicu koja ga je do srži povredila - kod nekih muškaraca nema povratka na staro.

Kako astrolozi tvrde, svaki horoskopski znak ima slabu tačku i bolnu rečenicu koju nikada ne bi trebalo da mu izgovorite.

Ovan

Zahvaljujući komunikativnosti i pozitivnom stavu prema gotovo svima, Ovan brzo uspostavlja međuljudske odnose. Najbolje se slaže sa ljudima koji razmišljaju kao i on, i rado će ih uključiti u svoja svakodnevna dešavanja. Međutim, ako ih izbegavate, to će ih razočarati. 

Nikada mu nemojte prebacivati da vapi za pažnjom, jer će ga to povrediti do srži i totalno će se povući u sebe.

Bik

Bikovi su puni ljubavi i uvek su spremni za nova poznanstva. Muškarci rođeni u ovom zemljanom znaku uvek daju sve od sebe da se u njihovom društvu osećate prijatno.

Ako muškarcu Biku prebacite ga vas zapostavlja, duboko ćete ga uvrediti. To će smatrati velikom neistinom, jer je uveren da vam je dao 100 odsto sebe.

Blizanci

Kada Blizanac zavoli, to je onda zaista nešto posebno. Možda ćete sačekati određen period da vam se otvori i posveti, ali kada to uradi, shvatićete da je bilo vredno čekanja.

Nikada ne treba da mu kažete da sa njim gubite vreme i da ga požurujete da se opredeli i donese odluke. Iako odugovlači, on je u stanju da se potrudi i da uloži puno u vezu. Ako mu prebacujete, dovešćete ga u situaciju da se pita da li ste vredni truda.

Muškarac žena svađa par Foto: Shutterstock

Rak

Muškarci rođeni u ovom znaku znaju šta treba da rade kako bi veza opstala i sigurni su u svoju vernost. Međutim, Rak se može osećati nesigurno u to šta vi mislite o njemu.

Ukoliko osetite da se udaljava od vas, ne treba da ga optužujete za izdaju, jer će ga to samo još više udaljiti. On želi da učini više i da bude bolji, ali možda ima neke lične probleme koje pokušava sam da reši.

Lav

On ima visoka očekivanja i ne ustručava se da kaže svima kako zaslužuje samo najbolje. Kada nekoga zavoli, učiniće sve da obuzda svoj ego kako bi se voljena osoba osećala prijatno.

Zato će ga povrediti ako mu kažete da misli samo na sebe, jer se istinski trudi da bude najbolja verzija sebe, i to zbog vas.

Devica

Devici nije problem da se u vezi trudi za dvoje. Želi da zna sve o vama, kako biste bili još bliskiji. Bez toga, Devica se oseća izgubljeno u odnosu.

Muškoj Devici nikada ne bi trebalo da kažete da vas ne razume i da vas ne poznaje dovoljno, jer će se osećati kao stranac i biće veoma tužan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verka

    27. avgust 2021 | 21:07

    Naravoučenije : Ne govori nikom ništa. Klimaj glavom i reci " da, dragi, tako je kako ti kažeš". 😉

  • Ika....

    27. avgust 2021 | 22:47

    Svi se ljutim i svima nama ponešto fali...

  • Rasko

    28. avgust 2021 | 17:40

    Ribe, baš smo takvi kake nas opisujete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA