Ove sedmice u prvom planu su preokreti u ljubavi: Venera igra glavnu ulogu na nebeskoj pozornici

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, Venera Foto: Pixabay.com

Ove sedmice su naglašeni emotivni odnosi, kao i preokreti na ljubavnom polju. Venera igra glavnu ulogu, jer pravi nekoliko važnih aspekata kao i promenu iz znaka Vage u znak Škorpije. To će sve bitno uticati na emotivne odnose i poslovne saradnje, kao i na polje finansija.

U ponedeljak osećanja će se i te kako pokrenuti i uzburkati što će dovesti do jednog emotivnog haosa. Ukoliko ne budete imati kontrolu nad sobom, situacije će odvesti u nesporazum i konflikt. Ovog dana je smanjena svest čoveka, što se uvek dešava pred mlad Mesec, pa se ljudi najčešće suočavaju sa nesanicom, razdražljivosti, slabim psiho-fizičkim stanjem, mentalnim rastrojstvom, osetljivosti stomaka i padom imuniteta, posebno jer će Mesec biti u znaku Device.

Istog dana, Venera gradi izazovan aspekt ka Plutonu, i povoljan prema Jupiteru, dok Mars gradi snažan aspekt prema Plutonu.

Neke ozbiljne transformacije i prekretnice se dešavaju kroz emotivne odnose, ljubavne veze i institucije braka. Probudiće se ogroman strah i otpor ka promenama. Nešto ili nekoga morate, na ovaj ili onaj način, da izgubite, da biste dobili nešto što vam pripada. Ovog dana je dobro započeti dijetu, vid štednje, vraćanje dugova i kredita. Dobro je odreći se neke loše navike ili uživanja, osloboditi se viška stvari, postiti.

Neki će ovaj aspekt doživeti kao rolerkoster u partnerskim vezama, dok će ga drugi iskoristiti za ozbiljne transformacije na poljima koji zahtevaju promenu. Započnite ovih dana nešto što će bitno uticati na vašu budućnost. Možete očekivati dobre poslovne saradnje i pregovore.

Pokrenite oglašavanje svog biznisa kroz internet marketing. Plasirajte svoj proizvod na inostrano tržište. Upišite neku edukaciju. Učvrstite svoje radno mesto ili promenite poziciju. Brinite se o svom zdravlju.

U utorak noću imamo mlad Mesec u znaku Device, koji će u narednih mesec dana pokrenuti pitanja svakodnevnice, zdravlja, ishrane i posla kojim se bavite. Promene su na pomolu, u to budite sigurni, jer i Mesec i Sunce grade dobar aspekt prema Uranu. Možete očekivati usklađivanje emocija i razuma prema promenama koje se pokreću. Ovo je aspekt slobode i oslobađanja od svega što vas spotiče. Donosite odluke.

horoskop, zodijak Foto: Pixabay

To nisu ishitrene i nagle odluke. To su odluke koje su rezultat dugotrajne i beskonačne analize i procenjivanja situacije i pronalaženja najmudrijeg puta. Ostanite svesni da će vam svaka odluka unositi sumnju i kritičan stav prema bilo kojem odabiru. Ni sa jednom nećete biti potpuno zadovoljni. To je zato što ne postoji beskonačno savršenstvo u bilo čemu. U večernjim časovima budite aktivni, pozabavite se radnim obavezama, administracijom, pospremite svoj životni prostor. Pobacajte višak stvari iz svog poslovnog okruženja.

Sreda donosi temu odnosa na dnevni meni. Ne želite da budete sami, i više se posvećujete odnosima. Ukoliko nemate partnera možete osećati emotivnu distancu, usamljenost i hladnoću. Skloni ste kritikovanju. Ne govorite ono što ne osećate već ono što mislite da drugi očekuju od vas. Budite iskreniji prema sebi i drugima. Dobijate ponudu za dugoročnu saradnju.

Horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

Četvrtak će obeležiiti razgovori o emocijama, braku i partnerstvu, kao i izvesne odluke povodom toga. Neko će odlučiti da prekine vezu ili brak. Danas imate sposobnost jasne odluke koja je nastala iz unutrašnje mudrosti i vizije šire slike budućeg života.

U petak su i dalje aktuelni partnerski odnosi, jer je petak Venerin dan, dok je Venera na poslednjem stepenu Vage, što donosi kraj veze ili braka. Odluke nisu ni malo lake, ali su neminovne. Kasno u večernjim časovima Venera prelazi u znak Škorpije, što će doneti promene u odnosima, kao i fokus na novac, zajedničku imovinu, nasledstvo, razvod, transformacije i oslobađanje od svih toksičnih veza i vezanosti.

Veče donosi tenziju, napetost, brige, strepnju i strahove. Ostanite svesni toga, kao i efekta na vašu budućnost ukoliko se budete držali nezadovoljavajućih odnosa.

Subota donosi stres kroz suočavanje sa novonastalim situacijama kroz koje ćete prolaziti. Nešto staro se završava, i ustupa mesto novom načinu funkcionisanja, prema kojem imate otpor posebno ukoliko vi niste bili inicijator promena, već su one nastale kao rezultat spoljnih faktora i drugih ljudi. Posvetite se sebi. Povucite se i osamite.

Nedelja donosi ulaske u neprijatne odnose. Okolnosti donose nagoveštaje prvih promena. Počinjete da vidite svetlo na kraju tunela. Ukoliko izdržite pritisak i prevaziđete otpore i strah od promene, vaš život će dobiti novu dimenziju i lepšu realnost. Oslonite se na intuiciju i sledite svoje snove.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA