NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije očekuju poslovni pregovori, Rakovima se treća osoba meša u vezu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, devojka, leto, sloboda, zalazak sunca Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Nepovoljan vam je period za posao i može da dođe do promena koje niste želeli. Na polju ljubavi vas očekuje neka svađa sa voljenom osobom, moguće i udaljavanje.

Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi vezani za osetljiva leđa, kičmu, ukočenost kao i probleme sa kostima. Posavetujte se sa lekarom oko tegoba koje vas muče.

BIK

Moguće je da na polju suda i inostranstva nećete imati sreće kao što ste očekivali. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas nešto slabija komunikacija sa osobom koja vam se dopada.

Na polju zdravlja su mogući problemi zbog većeg unosa alkohola, ali i tegobe koje mogu biti vezane za holesterol, krvotok, jetru, žuč i pankreas.

Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Nasledstvo ili pozajmica se odlažu. Na polju ljubavi vas očekuju problemi sa sumnjom ili ljubomorom.

Kada je u pitanju zdravlje moguće su tegobe sa probavom, debelim crevom, krvotokom ali i sa urogenitalnim traktom koji je takođe veoma osetljiv. Posetite lekara za svaki slučaj.

horoskop zodijak astrologija Foto: Pixabay

BLIZANCI

Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Nasledstvo ili pozajmica se odlažu.

Na polju ljubavi vas očekuju problemi sa sumnjom ili ljubomorom.

Kada je u pitanju zdravlje moguće su tegobe sa probavom, debelim crevom, krvotokom ali i sa urogenitalnim traktom koji je takođe veoma osetljiv. Posetite lekara za svaki slučaj.

RAK

Očekuje vas prekid stare poslovne saradnje kojom niste bili zadovoljni neko vreme. Kada je u pitanju ljubav moguće su veće svađe sa partnerom, jer se u odnos umešala treća osoba.

Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa stomako, varenjem, bubrezima ali isto tako i sa generalnim osećajem malaksalosti, slabosti. Odmarajte u ovom periodu. Ne naprežite se.

LAV

Veliki obim posla vam stvara tenziju i u žurbi obavljate većinu stvari. Na polju ljubavi vas očekuje manji sukob sa osobom koju volite ali sve će se prevazići.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog oslabljenog imuniteta, pa bi bilo dobro da tokom ovog perioda mirujete, da povećate unos vitamina i da generalno pazite na sebe.

DEVICA

Kod vas se vidi prilika da odmorite od većeg broja obaveza, pošto vam ostaju samo neke sitnice koje treba da završite. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas nova prilika za vezu.

Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa donjim delom leđa, ali i sa manjim povredama, upalama mišića ili istegnućima pri fizičkoj aktivnosti, pa budite na oprezu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA