NEDELJNI HOROSKOP: Biku se sprema unapređenje na poslu, Vodoliju očekuju zanimljivi ljubavni trenuci

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop

Foto: Shutterstock, Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Pred vama je povoljan period za saradnju sa inostranstvom, kao i za proširenje poslovne mreže. Na polju ljubavi vas očekuju strastveni i zanimljivi trenuci sa Vodolijom.

Kada se radi o zdravlju mogući su povremeni problemi vezani za krvotok, pa o tome povedite računa. Takođe, u ovoj fazi možete biti skloni porocima, pa je bolje da ih izbegavate.

BIK

Maksimalno ste angažovani oko poslovnog unapređenja koje biste trebali da dobijete uskoro. Na polju ljubavi imate zanimljive trenutke sa jednom Ribom koja vam nije uvek sasvim jasna.

Povedite računa o manjim problemima sa hormonima, takođe i štitnu žlezdu proverite. Pored toga ne biste trebali da imate neke veće zdravstvene tegobe u ovom periodu.

BLIZANCI

Jedino što sada nije dobro po vas mogu da budu vaša prevelika očekivanja. Ako ostanete realni, na poslu će sve biti kako treba. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret sa Strelcem.

Zdravlje vam je generalno dobro imate mnogo energije u sebi i osećate se nekako pozitivno i rasterećeno. Jedino što nije dobro- skloni ste gojenju pa pazite šta jedete.

horoskop astrologija Zodijak

Foto: PIxabay

RAK

Očekuje vas neko naglo poboljšanje finansija ili vam dolazi neki dobitak kojem se niste nadali. Na polju ljubavi su moguća vrlo interesantna dešavanja sa nekim vatrenim znakom.

Zdravstveno dolazite do poboljšanja postepeno, ako ste imali neki problem iz prošlosti sada biste mogli da ga rešite puno lakše nego pre. Povoljan je period za intervencije i tretmane.

LAV

Imate puno dobrih ideja za posao, a uskoro vas očekuje i sklapanje novog poslovnog partnerstva. Ljubavno stanje vam je veoma zanimljivo, moguće je da maštate o jednoj Vagi.

Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za žuč, jetru, holesterol, šećer, pa o tome vodite računa. Ako pazite na svoje navike neće biti novih tegoba.

DEVICA

Imate odličnu atmosferu u radnom kolektivu i jako lepo se slažete sa svojim kolegama. Očekuje vas prilika za početak zanimljive emotivne veze sa Lavom.

Na polju zdravlja su mogući manji problemi usled oslabljenog imuniteta, pa povedite računa da ne dođe do neke manje prehlade ili upale. Povećajte unos vitamina i tečnosti i odmarajte.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA