≫ 

Kome će retrogradni Merkur doneti sreću: Ova 4 znaka Zodijaka čekaju fantastične promene u ljubavi

- Budite mudri u ovom periodu, dobro sagledajte sve što je iza vas, razmislite, a pre toga dobro izvagajte sve mogućnosti - poručuje astrolog Aleksandra Bjeljac

  • 1
Horoskop Foto: Pixabay

Sunce koje je ušlo u znake Vage 23. septembra počelo je da nas obasjava i da pokreće želje koje su bile skrivene u nama. Prema Zodijaku, do 22. oktobra misli će mnogima biti usmerene ka rešavanju poslovnih problema, kao i nesuglasica u partnerskim odnosima.

Ipak, neko će imati više, a neko manje sreće na putu do razrešenja problema, otkriva za Telegraf astrolog Aleksandra Bjeljac.

Vaga je puna ljubavi, lepote i ljubaznosti, pa će tako planete do 22. oktobra ispoljiti sve njene gorenavedene osobine. Pun mesec 24. septembra podigao je sve na viši nivo, a 26. septembra pridružuje se retrogradni Merkur, poslednji u ovoj godini.

Zato, budite mudri u ovom periodu, dobro sagledajte sve što je iza vas, razmislite, a pre toga dobro izvagajte sve mogućnosti.

U narednom periodu pozitivne promene smeše se pripadnicima četiri znaka Zodijaka.

Vaga

Vi ste u mogućnosti da osetite sve čari i sjaj Sunca u vašem znaku. Rešite upravo sve što vas je opterećivalo poslednjih meseci po pitanju vas samih, vašeg posla, a i emotivnih odnosa. Uživajte u ovom periodu.

Ovan

Tranziti se nalaze u vašoj sedmoj kući. Pokrenite se, mnogo izazova je pred vama. Ako vam nešto nije prijalo, promenite. Reagujte brzo, jer kao i kod svih, retro Merkur vas može vratiti na neke stare priče i mogućnosti, pa iskoristite to - biće dobro po vas.

Horoskop, astrologija, ljubav, par, sunce, more, leto Foto: Pixabay

Blizanci

Očekuje vas dosta druženja, kao i pojačana želja za izlascima. Takođe, možete se nadati nekoj lepoj emotivnoj priči. Ne reagujte na prvu, samo se opustite i uživajte.

Moguće je da će vam se u život vratiti stara ljubav koja će vam pokazati da emocije među vama nikada nisu prestale da postoje.

Vodolija

Aktivirajte se! Zablistaćete u ovom periodu, bićete strastveni i neodoljivi. Neki mogu ove dane ulepšati dolaskom na putovanje.

Kreativne ideje će vam navirati, a uz malo strpljenja možete ih i realizovati. Samo budite strpljivi i uživajte u periodu Sunca u Vagi.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Retrogradni Merkur uzeo svoju prvu žrtvu: Pecaroš je možda bio pijan a možda i devica u horoskopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA