≫ 

Šta nam donosi retrogradni Merkur: Ribama stiže novac, Blizancima se vraća stara ljubav

Počeli su dani tenzije i nesporazuma u komunikaciji, ali period do 18. oktobra nekim znakovima Zodijaka donosi pozitivne preokrete

  • 4
retrogradni merkur planete

foto: pixabay.com

Od večeras do 18. oktobra retrogradni Merkur boraviće u znaku Vage.

Kako za Telegraf kaže astrolog Aleksandra Bjeljac, Merkur u Vagi pokreće razmišljanja na polju partnerstva, odnosno može da donese vraćanje starih ljubavi koje su bile stabilne. Sve emocije koje su nestabilne biće na preispitivanju.

Takođe, akcenat će biti na rešavanju pravnih stvari.

U ovom periodu trebalo bi da obratimo pažnju na potpisivanje ugovora, gubljenje dokumenata i da ne kupujemo tehničke stvari. Ali ovoga puta moramo obratiti pažnju i na izgovorene reči i međuljudske odnose. Najvredniji savet je da svi moramo biti dobre diplomate i biti strpljivi dok ovaj aspekt ne prođe.

Isto tako, trebalo bi izvagati sve prilike koje nam se nude i koje bismo mogli da realizujemo kad Merkur završi retrogradni hod. Ukoliko ste ranije nešto započeli, sada to možete i završiti. Dobar je period za rešavanje stvari od ranije, ali nije dobro za započinjanje nečeg novog.

Ovan

 

Vama je na udaru sedmo polje, polje partnerstva. Predstoji vam rešavanje nekih pravnih stvari. Imaćete energije i pojačane strasti, pa evo prilike da sve što vas je opterećivalo u prošlom periodu sada stavite na papir i prepoznate kojim ćete putem krenuti.

Neki Ovnovi će razmišljati o ulasku u bračne vode.

Bik

 

Budite strpljivi, obuzdajte nervozu i ne ulazite u nesuglasice sa ljudima kada je posao u pitanju. Postoji mogućnost osmišljavanja ideja za započinjanje nekog novog posla. I nove poslovne ponude su tu, ali budite oprezni u dogovorima i razmislite dva puta pre nego što se odlučite na nov početak.

Moguća je povećana nervoza, budite samo strpljivi.

horoskop Zodijak

Foto: Pixabay

Blizanci

 

Vama će ovaj Merkur doneti vraćanje nekih bivših ljubavi ili aktiviranje emocija. Imaćete više energije za druženje i upoznavanje ljudi.

Ipak, sačekajte da ovaj period prođe i hladne glave odlučite ko je i šta najbolje za vas. Moguća su druženja i vraćanje na neke stare hobije, želje i aktivnosti koje zanemarili.

Rak

 

Može doći do razmišljanja o promeni mesta boravka, a neke Rakove preplaviće želja za vraćanjem u stari kraj. Takođe, doći će do promene odnosa sa ukućanima.

Nemojte ishitreno reagovati u bilo kojoj situaciji, budite strpljivi i sačekajte da se "planete primire".

Lav

 

Može doći do sukoba u komunikaciji. Pojačana je nervoza, zato pazite na izgovorene reči i nemojte ništa potpisivati.

Sada sve dobro isplanirajte i sačekajte vreme za realizaciju. Moguća je poseta nekog od rodbine ili nekog koga dugo niste videli.

Devica

 

Obratite pažnju na troškove, u šta ulažete novac, jer će to biti od velikog značaja. Takođe, moguće je da vam neko vrati neki novac koji ste dugo čekali.

Video: Retrogradni Merkur uzeo svoju prvu žrtvu: Pecaroš je možda bio pijan a možda i devica u horoskopu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fiko

    27. septembar 2021 | 23:50

    Kako god ovaj merkur iso nama rakovima izgleda sve isto!Retrogradan ceo zivot.

  • Jarica Mina

    27. septembar 2021 | 20:08

    Hoće li se vratiti moj Bik?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA