≫ 

Pun Mesec u Lavu donosi najveće promene za ova 3 znaka: Nekima će ljubav pokucati na vrata

Dopustite da vam se pozitivne promene dogode i zablistajte u svom najboljem svetlu

  • 0
Devojka, mesec Foto: Shutterstock

Kraj septembra nam donosi Mesec u znaku Lava i promene koje utiču na veze, novac i ljubav. Položaj punog Meseca u fiksnom, vatrenom znaku Lava je idealna prilika da ojačamo samopouzdanje, izrazimo svoju kreativnost, vizije i inspiraciju.

Kao što je već poznato, pun Mesec je razdoblje kada je prisutna jaka energija koja je pogodna za pokretanje novih aktivnosti, a koliko je ta energija jaka zavisi od samo od znaka u kom se Mesec nalazi.

Sunce je vladajuća planeta Lavova i ono im zapravo pomaže da otkriju ko su, šta ih usrećuje i šta im je potrebno da bi bili zadovoljni sobom. Neki će možda otkriti svoju kreativnost i promeniti način na koji izražavaju svoju ljubav, bez obzira na to koliko dugo su u emotivnoj vezi.

Dok retrogradni Merkur i dalje mnogima mrsi konce, Mesec u Lavu će biti naklonjen prema ova tri horoskopska znaka.

1. Rak

Rakovima slede dobre promene u ljubavnom životu, jer pun Mesec osvetljava njihovo polje komunikacije. Možete očekivati novo poznastvo i ljubav na prvi pogled. Ukoliko ste već u emotivnoj vezi očekujte da lavinu obostranih emocija koje će "začiniti" vaš ljubavni odnos.

Međutim, iako vam Mesec u Lavu donosi uglavnom dobre stvari, ipak bi trebalo da obratite pažnju na dugoročne odluke koje donosite. Najbolja stvar koja će vam se dogoditi u naredna dva dana je potvrda od osobe koju cenite i poštujete.

Pun Mesec Foto: Pixabay

2. Lav

Lavovi, ovo je period kada će sve oči biti uprte. Ljudi iz vaše okoline će osetiti energiju kojom ćete zračiti, a posebno će je osetiti oni čiju pažnju želite samo za sebe. Osobe rođene u ovom znaku neće morati da ulažu dodatni napor kako bi došle do osobe u koju su zaljubljeni, jer će ona sama doći do njih.

Ne dajte se zbuniti, jer će se pojaviti mnogo udvarača, a na vama je da prepoznate koji je onaj pravi. Ukoliko vam se osoba za koju ste se nadali ne javi, znajte da nije vredan vaše pažnje, jer vas iza ugla čeka osoba koja će promeniti vaš život.

3. Strelac

Strelčevi se u ovom periodu pretvaraju u idealnog partnera za svaki znak Zodijaka. Vaša kreativna strana će biti izražena, a emotivnog partnera ćete obasipati lepim rečima, ljubavnim pismima i pesmama.

Vaš partner će posle dužeg perioda shvatiti koliko ste mu zapravo lojalni, a zauzvrat će vam pokazati svoju ljubav. Strelčevi, uživajte u pažnji koja vam predstoji i budite svesni energije koju ćete imati u toku ovog magičnog perioda.

Video: Žene ovih horoskopskih znakova su najsurovije. Da li ste i vi na listi?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA