Spremite se za preokrete, zvezde najavljuju velike promene: Stižu nova rešenja i važne spoznaje

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop moda jesen devojka radost Foto: Shutterstock

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Device, što govori da će aktuelne teme biti posao, zdravlje i svakodnevica. Ova nedelja je puna promena, i aktivacija planova i događaja, koji će se smenjivati iz dana u dan.

Dobar aspekt prema Uranu u ponedeljak govori da ove sedmice možemo uneti značajne promene u svoj život na svakodnevnom planu. Odlučite se da promenite svoje navike, ishranu ili ubacite fizičku aktivnost. Retrogradni Merkur u dobrom aspektu sa Jupiterom prvog dana u sedmici donosi povoljne vesti o nekim projektima koje ste započeli u ranijem periodu.

Dobar je dan za polaganje ispita, obnavljanje gradiva, učenje, kao i uspostavljanje kontakta sa osobama sa kojima ste imali prekid u komunikaciji. Lepe informacije stižu. Ono na šta treba da pripazite jeste nametanje svoje volje i nesporazume koji mogu proisteći iz takvih situacija gde neko može veoma burno i emotivno da reaguje. Unesite promene u svoju svakodnevicu.

 Utorak donosi promene na emotivnom planu, posebno u popodnevnim časovima, kada Mesec pređe u znak Vage i donese temu braka i partnerstva. Dobar je dan za postizanje balansa u emotivnim i poslovnim odnosima. Ukoliko budete ipak bili veoma osetljivi i ušli u identitet žrtve, dan može doneti neprijatne situacije povređenosti i nesigurnosti. Dan je idealan za ulepšavanje i negu svog tela.

U sredu imamo mlad Mesec u znaku Vage, što će narednih mesec dana "staviti na sto" pred mnoge temu balansiranja emotivnih partnerskih odnosa i ortakluka. Ovih dana možete tačno spoznati koje su vaše želje i kojim putem bi trebalo da krenete da bi ih ostvarili. Osim toga, zbog aspekata cele nedelje dobijate i hrabrost i volju da se pokrenete sa mrtve tačke.

Puno razgovora, komunikacije, ideja i pokretanje svojih planova očekujte ovog i narednih dana. Prilika neće mnajkati. Jedino je potrebno da pravite prioritete kako biste održali balans. Ovog dana Pluton kreće direktno, pa sve promene unutar sebe koje ste pravili prethodnih meseci od ovog dana se pokreću i na konkretnom nivou. Neki odnosi su veoma nestabilni i imaju tendenciju ka završetku, jer je Venera na poslednjem stepenu.

horoskop zodijak astrologija Foto: Pixabay

U četvrtak planeta ljubavi i lepote menja znak, iz Škorpije prelazi u znak Strelca, pa iz tame počinjemo da vidimo svetlo na kraju tunela. Stižu nova rešenja, promene unutar važnih odnosa, koje su neizbežne da bi se nastavilo dalje. U večernjim časovima razmišljate o finansijama, pozajmicama i vraćanju dugova. Vikend donosi veoma dinamičnu scenu.

U petak aspekt konjukcije Sunca i Marsa pojačava tempo i donosi jasnu svest o tome šta je potrebno da uradite da biste ostvarili svoje ciljeve. Strah od promene biće prisutan, ali ne dozvolite da vas ometa u pokretanju svojih planova. Neočekivane situacije i stres su prisutni ovog dana. Najbolje je ako možete sve okrenete na šalu i smeh. U suprotnom će vas puno toga frustrirati.

Subota donosi važne odluke i razgovore, kao i značajne uvide i spoznaje. Budite otvoreni za informacije koje budu stizale do vas, i hrabri da sprovedete svoje zamisli u dela. Ovi dani su veoma važni za aktivaciju, pa se nikako ne savetuje da budete pasivni i statični.

Emotivni odnosi su u fokusu. Možete da iscelite neki stari odnos, i sada ga pogledate u drugom svetlu. Susret starog i novog. Ekspanzija kroz emotivne i poslovne odnose je naglašena u subotu veče. Dobri su aspekti za druženje i stvaranje kontakata, kao i planiranje putovanja.

Nedelju završavamo veoma aktivno i dinamično. Imaćete potrebu za kretanjem, što je i preporuka, jer bi u protivnom mogli ulaziti u svađe. Veoma ste borbeni ovog dana, impulsivni i reagujete na sitnice. Izvesna informacija koju dobijate donosi potrebu da se pokrenete. Ne drži vas mesto. Imate velike ideje i planove koje sada treba staviti u konkretniju formu.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA