≫ 

Mars, mlad mesec i retrogradni Merkur najavljuju haos: Ova 3 znaka Zodijaka neka se posebno čuvaju

Od srede, 6. oktobra, naoružajte se strpljenjem i zaboravite na velike planove do kraja meseca

  • 7
foto Pixabay foto Pixabay

Mlad mesec u Vagi u konjukciji sa Marsom, koji će se odigrati 6. oktobra donosi turbulentan period, najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovaj mlad mesec će se veoma razlikovati od ostalih u ovoj godini, jer je u direktnoj vezi sa malefikom Marsom. Naime, Mars je planeta borbe, agresije, rata, snage - slepa energija koja će biti ojačana energijom mladog meseca, pa možemo očekivati sukobe na globalnom nivou, posebno u političkim odnosima među državama. Navedeni aspekt donosi probleme u sudstvu i zakonodavstvu, ali i pune ruke posla policiji i pravosuđu.

Takođe, biće tenzije među bračnim parovima, pa u ovom periodu savetujem da izbegavate ulazak u sukobe sa partnerom. Ovo su dani u kojima može doći do ispada i konflikata kroz javna mesta, pa povedite računa o ponašanju i komunikaciji.

Svakako ovaj mlad mesec nije povoljan za pokretanje bilo čega novog - bilo da se radi o zaposlenju, planiranju braka, ulasku u ljubavnu romansu, rešavanju papirologije...

Moramo imati na umu da je mlad mesec u konjukciji sa Marsom, a svaka konjukcija sa Marsom nije povoljna. Uz sve to, imamo i ozloglašeni retrogradni Merkur u istom znaku, pa je savet da sve velike planove i odluke odložite za kraj oktobra.

Suštinski, ova energija i sam mlad mesec nisu dobri. Sunce je u izgonu, u znaku Vage, Mars takođe, a mesec sve to širi, pa je naredni period delovanja ovog mladog meseca označen kao napet i stresan. Na sve to imamo i retrogradnog Merkura u istom znaku.

Naročito negativan uticaj mogu osetiti osobe koje su u znaku i/ili podznaku Jarac, Ovan i Rak.

Malo slabiji uticaj ovaj položaj planeta imaće na osobe koje su u znaku ili podznaku Strelac ili Lav, dok će najmanji uticaj ove energije osetiti Vodolije i Blizanci.

Bik, Ribe, Devica i Škorpija će ovaj tranzit osetiti na neki drugačiji, poseban način.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Pet horoskopskih znakova koji su najgori vozači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA