≫ 

Saturn ove sedmice donosi izazove i iznenađenja: Veliki učitelj deli nove lekcije

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop zodijak astrologija Foto: Pixabay

Ovu sedmicu simbolizuje kretanje planete Saturn, koja nakon više meseci kretanja unazad, u ponedeljak konačno kreće direktno. Osetićete blagi pomak u onim aspektima života u kojima ste stagnirali mesecima. Lekcije koje ste naučili, odgovornost koju ste preuzeli, sada će doneti plodove vašeg truda, rada i odricanja. Polja na kojima ste se trudili i marljivo radili sada dobijaju svoju formu i konkretizaciju.

Buđenje u ponedeljak ujutro će proteći sporije, zbog živopisnih snova, kiše i nekih čudnih emocija i impulsa koje možete imati. Vrlo brzo možete dobiti povoljne vesti iz daleka, ili u vezi nekih vaših planova i vizija. Prilika za putovanje. U večernjim časovima postajete ozbiljniji i svesniji nekih poteškoća koje imate  i koje su prisutne već duže vreme u vašem životu.

Tokom utorka se već bolje organizujete, jer ste svesni pod kolikim pritiskom morate da radite. Prihvatite obaveze i prionite na posao. Bavite se težim fizičkim i umnim poslovima, kao i onim što zahteva disciplinu i istrajnost. Odličan dan za trening i naporne fizičke vežbe. Neko vas može kritikovati ovog dana i nametati osećaj krivice i odgovornosti.

U sredu je prisutan osećaj neadekvatnosti, podeljenosti i tenzije. Dve podjednako važne teme ili aspekti života, sada se nalaze u konfliktu, što kod vas stvara pritisak da se odlučite za jedno od ta dva. Šta god da odlučite bićete nezadovoljni i neispunjeni. Venera u trigonu sa Saturnom donosi obavezivanje u formalnim odnosima, stabilnost, ali i emotivnu distancu.

Iako je aspekt povoljan, može doneti odnose koji se zasnivaju na obavezama i odgovornostima, kao i na zajedničkim ciljevima, a ne na bliskosti i strasti. Obnavljanje kontakata sa osobama iz prošlosti.

foto Pixabay foto Pixabay

U četvrtak se više oslonite na svoju intuiciju. Dan donosi niz preokreta i neočekivanih situacija. Puno komunikacije. Stižu pozivi za druženja, okupljanja i umrežavanja. Prijatelji, kontakti i internet podržavaju vaše planove. U večernjim časovima moguć stres i napetost. Preokreti u planovima.

Petak je dan u kojem treba aktivirati lepotu i istinu. Dobijate počasti i priznanja, sertifikate, ponude za putovanja, dobre vesti. Ovog dana zaista možemo biti u balansu i harmoniji. Neko vam može biti podrška kao prijatelj ili u emotivnom smislu. Sve što želite da ima ekspanziju u vašem životu, pokrenite ovog dana.

Subota nosi izazov kroz preosetljivost. Nezadovoljstvo izlazi na površinu, kao i tajne. Zbog ideala i uverenja ulazite u konflikt sa bliskim osobama. Dan nosi puno kontradiktornosti, pa je lako skliznuti u obrazac žrtve. Tokom dana ste pospani i bez koncentracije. Stoga ne radite ništa intelektualno zahtevno. Više odmarajte, uživajte, relaksirajte se.

Nedelju završavamo sa dva planetarna aspekta. Jedan je povoljan, dok je drugi izazovan. Povoljno je za inspiraciju, kreativnost, pisanje poezije, knjige, slikanje, ili neke druge umetnosti, kao i dopisivanje, izjave ljubavi i razgovor o emotivnom odnosu. Nepovoljan aspekt između Sunca i Plutona donosi situaciju koja zahteva vašu punu pažnju.

Nešto radikalno mora da se promeni, posebno u odnosima. Smanjena je vitalnost i imunitet. Neka važna muška osoba ima poteškoća, ali može doneti i osobu kroz nametanje volje i snažne energije na vas. Situacija u kojoj imamo izvestan "kvar". Nešto značajno treba popraviti. Odličan je dan za oslobađanje od viška energije, stvari ili nezdravih navika.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Njih ćete teško prevariti: Ovo su horoskopski znaci sa najjačom intuicijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA