≫ 

Ova 3 znaka Zodijaka seku granu na kojoj sede: Sami sebi su najveći neprijatelji

Svesni su da im je ponašanje često neprikladno, ali teško pristaju da ga koriguju

  • 0
Ljuta zena, besna Foto: Shutterstock

Verujemo da ste čuli da nekim ljudima pored prijatelja nisu potrebni neprijatelji. Međutim, ljudi često nisu svesni da sami sabotiraju sebe, ponavljajući iznova iste greške.

Autodestruktivnost je ponašanje s kojim smo se susreli barem jednom u životu.

Iako svi znamo da u pojedinim životnim situacijama napravimo lošu procenu i sami sebi "podmetnemo nogu", ova tri horoskopska znaka to rade češće od ostalih.

1. Škorpija

Ovaj vodeni znak ne šteti samo sebi, već i ljudima u svom okruženju. Iako je misteriozna i puna ljubavi, zbog čega i privlači ljude, Škorpija ima naviku da bude posesivna i ljubomorna u svim odnosima.

Škorpija podsvesno zna da takvim ponašanjem gura voljene ljude od sebe, ali to je ipak jače od nje i ne može da se odupre porivu da napravi scenu zbog koje će svima, pa i njoj biti neprijatno.

2. Bik

Bikovi imaju sposobnost da oduševe sve prisutne kada se pojave. Oni su vrlo strastveni i znaju kako da ostave dobar utisak.

Međutim, često dopuštaju da ego postane veći njih, pa zbog toga narušavaju odnose sa ljudima, iako znaju će na kraju priče izvući deblji kraj.

3. Blizanci

Ovaj znak Zodijaka ima specifičnu energiju i uvek uspeva da je projektuje na druge. Međutim, iznutra stvari i nisu baš takve.

Stalno se bori s anksioznošću, nesigurnošću i nepoverenjem, i to utiče na dinamiku odnosa. Glavni problem je nemogućnost da se otvori drugima kada se radi o njihovim problemima.

Video: Evo kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA