≫ 

Merkur konačno završava retrogradni hod: Igra planeta na nebu pokreće akciju

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop astrologija Zodijak Foto: Pixabay

Ova sedmica najavljuje velike promene na kolektivnom i ličnom planu. Planetarni aspekti doneće novu atmosferu i događaje kroz mundana dešavanja i pokretanje vaših planova.

U ponedeljak ujutro, još uvek ste uspavani i zbunjeni. Mesec iz Riba vas čini usporenim i melanholičnim, bez velike volje i pokretanja na akciju. Ovog dana se dve značajne planete, Merkur i Jupiter, okreću u direktan hod, što će doneti niz promena. Merkur će pokrenuti sva pitanja vezana za dokumentaciju, pregovore i ugovore. Dolazi bolji period za otpočinjanje novih stvari i kupovinu tehničkih uređaja, telefona i automobila.

Ali savetujem da još malo sačekate, dok se Merkur potpuno ne pokrene i ne izađe iz svoje senke. Jupiter donosi aktivaciju svih vaših ideja i planova vezanih za neki legitimitet, zakon i inostranstvo. Dobijanje sertifikata, dozvola za rad, viza i pasoša sada je podržano. Polaganje stručnih ispita i upisivanja škola je aktuelno. Na kolektivnom nivou polje zakona, zakonskih mera, medija, kao i važnih informacija za društvo biće aktivirano. Od podneva, kada se Mesec preseli u znak Ovna, pokrenuće se i energija i elan za rad.

Pripazite u utorak, kada je energija zapaljiva i pod uticajem vašeg nemira i nestrpljenja. Impulsivno ponašanje može vas koštati svađe i borbe. Neko će vas ubeđivati u svoje stavove i uverenja. Ukoliko vam je potrebno da vi nekoga ubedite u nešto, po mogućnosti plemenito i korisno za druge, aspekt između Marsa i Jupitera može vam pomoći.

Ako imate jasne vizije i ideje, onda je ovo idealan dan da ih pokrenete. Negativna reakcija ovog dana donosi probleme sa zakonom, policijom i ministarstvima. Ne budite ishitreni i brzopleti u bliskim odnosima. Ali se pokrenite i aktivirajte svoje vizije i velike planove.

horoskop astrologija Zodijak Foto: Pixabay

U sredu turbulentni aspekti donose napetost i burne reakcije. Potrebno je da uspostavite brzinu i tačnost u komunikaciji. Usporenost, usporeni ljudi i ovraničavajući faktori će vas razbesneti što će dovesti do konflikata i mogućih povreda. Ovog dana imamo i pun Mesec koji će doneti kulminaciju u svim muško-ženskim odnosima i partnerstvima.

U četvrtak možete spoznati da nemate toliko novca za svoje želje. To će vas zabrinuti i distancirati od željenog. Razmišljate o kreditima i pozajmici. Vaši projekti nailaze na izvesne prepreke i probleme. Nailazite na čekanje i odlaganje vaših planova.

Petak donosi  jedan veoma izazovan aspekt kvadrata Marsa i Plutona, koji nosi ozbiljne borbe i konflikte. Te borbe možete osetiti unutar sebe, ali i svakako kroz ograničavajuće okolnosti. Možete osetiti podeljenost između potrebe da uživate i odgovornosti koju imate prema nekome ili nečemu. Izbegavajte opasna mesta i opasne ljude. Poštujte zakon i pravila.

Ukoliko želite nešto važno da postignete, nemojte se kolebati i odustati na pola. Ovaj aspekt upravo donosi da ne postignete ništa, jer se dvoumite i plašite. Mislite na duže staze, a ne na to da pregurate samo još jedan dan. Ispravna akcija će doneti bolju budućnost. Sa nekim važnim muškarcem možete imati izazove u polju odnosa. To mogu biti otac, muž ili nadređeni.

U subotu Sunce prelazi u znak Škorpije, što donosi promenu fokusa. Orijentisaćemo se na finansije, kredite i pozajmice. Neko će želeti da napravi velike transformacije i preokrete. Na neke odnose možete staviti tačku. Podela nasledstva i zajedničke imovine može biti aktuelna. Razmišljate o eliminaciji negativnih navika. Trudite se da se više odmarate.

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz Blizance, što bi trebalo da vam donese lakoću i potrebu za igrom i smehom. Budite više sa svojom decom ako ih imate. Ovog dana očekujte više komunikacije, poziva i poruka. Nemojte insistirati da nekoga ubedite u svoje mišljenje. Neće vas razumeti i doći će do nesporazuma. Neko će vam nešto reći što vam se neće svideti. Zanemarite to, prolazno je. U večernjim časovima se ne prejedajte.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Retrogradni Merkur uzeo svoju prvu žrtvu: Pecaroš je možda bio pijan a možda i devica u horoskopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA