≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Raka čeka finansijski dobitak, Ribe susret sa osobom iz prošlosti

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

  • 0
Horoskop, astrologija, žena, kiša, jesen, kišobran Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Možete da očekujete neke iznenadne preokrete na polju posla u narednom periodu. Pred vama je faza koja je povoljna za nova ljubavna poznanstva i početak veze.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, srce, krvotok, povišen pritisak i sve ono što je tome slično. Posavetujte se sa lekarom za svaki slučaj.

BIK

Ako se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neke veće promene koje niste baš planirali. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete svađe sa partnerom.

Na polju zdravlja vas očekuju problemi koji su vezani za probavni trakt, moguć je stomačni virus ili problemi sa crevima. Jako je važno da vodite računa o ishrani.

BLIZANCI

Prekid nekog dogovora bi mogao u značajnoj meri da poremeti vaše poslovne planove. Kada je u pitanju ljubav dolazi do novog poznanstva i flerta sa osobom koja vam unosi neku nervozu.

Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za disajne puteve, pluća, kašalj, bronhije, sinuse itd. Izbegavajte cigarete i oko svega se posavetujte sa lekarom.

Horoskop, devojka, jesen, lepota Foto: Pixabay

RAK

Možete da očekujete značajno poboljšanje finansija kroz neki iznenadni dobitak. Na polju ljubavi niste sigurni šta želite i često menjate mišljenje što partnera nervira.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa disbalansom hormona, kao i problemi sa štitnom žlezdom ali i sa grlom kao i sa urogenitalnim traktom koji vam takođe može biti osetljiv.

LAV

Nailazi nepovoljna nedelja za vaše polje posla. Moguće je da neće sve biti onako kako želite. Kada je u pitanju ljubav skloni ste čestim raspravama sa voljenom osobom.

Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavoboljom, migrenom, kao i sa osetljivim očima. Ako primetite bilo kakve tegobe vezane za vid, obavezno se javite svom oftalmologu radi pregleda.

DEVICA

Očekuje vas period koji je usporen na vašem polju posla, ne bi trebalo da imate veće promene. Kada je u pitanju ljubav imate neke nerazjašnjene probleme sa voljenom osobom.

Na polju zdravlja vam dolaze neka otežanja vezana za cirkulaciju, kao i za probleme sa nogama, stopalima, zglobovima itd. Povedite računa o tome.

Video: Šta će nam doneti Lovčev mesec u Vagi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA