≫ 

4 najveća lenjivca Zodijaka: Ne vole da rade, a uspeh očekuju preko "tuđih leđa"

Vreme kada smo rođeni, kako astrolozi tvrde, određuje mnogo toga, pa i to da li ćemo u životu biti vrednice ili lenjivci

  • 5
Horoskop, astrologija, devojka, žena, jesen, mesec, zodijak Foto: Pixabay

Zvezde neretko određuju mnogo toga, pa nas tako i vreme rođenja može učiniti radoholičarima ili lenjivcima.

Astrolozi tvrde da su, prema horoskopu, četiri znaka najveći lenjivci.

1. Lav

Ovaj kralj Zodijaka voli da je uvek u centru pažnje. Lavovi umeju da budu izuzeno kreativni i puni ideja, ali bi najradije, kada je rad u pitanju, voleli da imaju nekog drugog ko će njihove zamisli da sprovede u delo. Oni sanjaju o uspehu, ali mahom o onom koji će postići "preko tuđih leđa".

Jedna od najvećih slabosti ovog horoskopskog znaka jeste lenjost. Oni uvek imaju visoke ciljeve, ali im često nedostaje motivacije da se pokrenu.

2. Rak

Rakovi su jaki na rečima, ali su slabi na delu. Sve lepo zvuči, dok ne dođe trenutak da prionu na posao. Kada treba da zasuku rukave i rade uvek će naći neki izgovor zašto ne mogu da se prihvate posla.

3. Strelac

Njima je jedina važna stvar u životu zabava. Poprilično su lenji, nisu uporni i predani poslu. Kod njih je princip da sve što rade urade što je brže moguće i ne smeta im ako im neko zameri da su površni. Njima rokovi, ograničeno radno vreme i rad daju osećaj kao da su zarobljeni.

4. Ribe

Ribe ne vole novine i naročito su  "teške" ako posao koji rade ne poznaju dobro. Nisu sklone učenju i prihvatanju novog, a strah od nepoznatog može često da ih parališe i učini da odustanu ili odugovlače sa završavanjem zadataka.

Skolne su da se "razvlače" pod izgovorom da su temeljne i da njima treba više vremena. Trgnuće se samo ako shvate da im neko ko je vredniji od njih ugrožava poziciju.

Video: Mars ulazi u Škorpiju i svi će želeti da daju sve od sebe: Dolazi period energetskih vampira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA