≫ 

3 znaka Zodijaka čeka velika sreća u novembru: Iskoristite naklonost zvezda

Neki aktuelni planetarni aspekti dobro će uticati na pojedine horoskopske znake i pomoći im da ostvare zamišljeno

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Igra Sunca, Marsa, ali i mladog Meseca u sazvežđu Škorpije, kako astrolozi tvde, doneće velike i značajne promene na nekim poljima mnogim znakovima Zodijaka.

Nesporno je da će svako na svoj način osetiti ovu nebesku čaroliju, ali poznavaoci zvezda tvrde da će naročitu sreću u novembru imati tri znaka, pa im savetuju da iskoriste nakolonost zvezda kako bi ostvarili svoje želje i zamisli.

1. Bik 

Novembarsko nebo i aspekti koji se odigravaju doneće Bikovima veliki poslovni uspeh. Zaboravite na zameranje i pobune. Vama ovaj period donosi sjajne mogućnosti o kojima ste dugo sanjali.

Prihvatićete posao koji će vam doneti i ličnu i materijalnu satisfakciju, a i priliku da konačno svi vaši kvaliteti izađu na videlo. 

Ukoliko postoji neka ideja ili projekat koji čekaju dugo na realizaciju, ovaj novembar je pravo vreme da ostvarite zamišljeno.

2. Devica

Devicama će planetarni aspekti u novembru doneti sreću i na poslovnom i na romantičnom planu. Imaćete prilku da poslovno napredujete, ali i da dobijete neke nove ponude za posao koje ća biti vrlo primamljive.

Na romantičnom planu uživaćete u mnogo zabave i izlazaka sa partnerom. Vaša ljubavna idila ovog meseca ličiće na bajku, a zauzete  Device koje su dugo u vezi ili braku počeće da razmišljaju i o proširenju porodice. 

Idealan je momenat da ostvarite neke stare zamisli i  pokrenete možda svoj privatni biznis o kome neko vreme razmišljate.

3. Vodolija

Ubedljivo najveća sreća u novembru pratiće ovaj znak. Zvezde će im biti naklonjene potpuno, pa čak i ako posegnu za igrama na sreću, imaju šanse da ostvare neki neočekivani dobitak.

Njih čeka velika finansijska transakcija i dobitak, a mnogi će ostati bez teksta pred poslovnim ponudama koje će im stići.

Vodolije će u novembru moći da ostvare sve što zamisle, a na emotivnom planu one slobodne čeka jedno zanimljivo poznanstvo, a zauzete uživanje u putovanju sa voljenom osobom.

Za ove pripadnike Zodijaka novembarski aspekti donose pravu bajku.

Video: Mars ulazi u Škorpiju i svi će želeti da daju sve od sebe: Dolazi period energetskih vampira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA